2777
2789

چرا تاپیک ت را قفل کردی ?

فقط با شلوارک پوشیدن تو آمریکا  مشکل داری .?

اگه طرف با لباس دیگه ای باشه و دزدی و اختلاس بکنه باهاش موافقی ? 

ملاک  مسلمانی  یا کفر  یک نفر   از نظر شما شلوارکه?

به خاطر طرز تفکر امثال شماست که تو کشور مسلمان     همه دروغ میگن و دزدی میکنن و هزار تا گناه دیگه . بعد با فلسفه بافی و خدا و ائمه    همه گنداشون را  میپوشونن   و  شما هم اشکالی در کارشون نمیبینی و تاییدشون هم میکنی .  ولی تا یک نفر   را میبینید  که اهل دروغ و نفاق  و ریاکاری  نیست  و صادقانه رفتار کرده     سریع براش تاپیک میزنید  و آبروش را میبرید  و هزار تا دلیل برای کفرش   میارید  اونم تو این شبهای قدر   ..... حتما از اعمال شب قدر  بوده که به جا آوردی ? ? ? 

شما که انقدر خودت را کامل و مومن میدونی   حتما به حق الناس  و ... اعتقاد نداری که انقدر وقت گذاشتی برای رسوایی یک نفر   که فقط افکارش و شلوارک ش   با شما موافق نیست   

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در اینجا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2796909/سیدحسین-عباس-منش?page=1

اطلاعات کافی در مورد آقای عباس منش گذاشتم .

قسمت کم رنگ ها نظرات مردمی هست که توی صفحه دوم و سوم گذاشتم .

خداروشکر گروهی از جوان های مملکت همیشه بیدارند و هوشمندانه پی به تفکرات پلید ایشون و عقاید منحرف ایشون بردند .

ایشون از ناحیه دشمن حمایت میشند .

و هدفشون اینه به بهانهء مطالب آموزه های انگیزشی ؛ کم کم عقاید منحرف رو جایگزین باورهای ایرانی ها می‌کنه تا از درون فرهنگ اسلامی و ایرانی ما رو تخریب کنند .

از اونجایی که دشمن های قسم خورده ما نتونستند با این همه تبلیغات و ماهواره و جنگ روانی و .....ریشه فرهنگ اسلامی رو بزنند؛ الان با این روش و جذب جوان های افسرده و دنبال ثروت دارند عقاید اسلامی رو تخریب می کنند.