2777
2789
عنوان

😕کباب

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 51 پست
خدا به همسرت صبر جمیل عنایت کنه الهی امین......همیشه انقدر عصبانی و زودجوشی؟؟؟؟؟؟؟

ایول به امضات😍😘

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
خدا ب شمام ی چشم سالم بده عصبانیتم کجا بود  دقیقا با خوندن کدوم قسمتش حس کردی عصبانیم😐😐 نشس ...

دقیقا با خوندن کامنتت احساس خشم و عصبانیت ازت گرفتم.......باور کن

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا ب شمام ی چشم سالم بده عصبانیتم کجا بود  دقیقا با خوندن کدوم قسمتش حس کردی عصبانیم😐😐 نشس ...

عزیزم تا یپکو ترک کن خیلی به نفع همست خواهشا

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
فرهنگشون بخاطر این پایینه که تواین ماه روزه و مردم تو این اقتصاد و بدبختی که بیشترشون من خودم دیدم ب ...

من باردارم نمیتونم روزه بگیرم

ینی باید گشنگی بکشم غذا درست نکنم ک ی وقت بوش نره بقیه دلشون نخواد

تو خودت بارداری چکار میکنی؟؟

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
😂خوجبحال مریضشون ولی نه کسیو نداریم تو ساختمون که بیمار باشه منم هوس نکردم عزیزم بهرحال خوشم از بوش ...

همین شعوررر!!!

واژه درستی نیست ینی چی شعور ندارن ینی کسی ک روزه نیست ماه رمضون کوفت بخوره ک بوش ب همسایه نرسه و اون همستیه ایی ک روزه است و بوی غذا بهش میخوره و فحش و صد تا بدو بیراه میگه همون روزه نگیره سنگین تره 😂😂

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

شما نه به اعصابت مسلطی نه ادب داری خواهشا تایپک منو ترک کن من حوصله اعصاب خوردی رو ندارم واقعا شماام بارداری مراعات کن

عزیزم تا یپکو ترک کن خیلی به نفع همست خواهشا

دقیقا خودمم نمیخواستم بمونم

دگ کسی ک با بوی یک غذا از خود بی خود شه وضعیتش مشخصه

ریپلای نکن لطفا

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
همین شعوررر!!! واژه درستی نیست ینی چی شعور ندارن ینی کسی ک روزه نیست ماه رمضون کوفت بخوره ک بوش ب ه ...

نه خواهری ببین من و شما  و بقیه شعور داریم که باید کباب نکنیم الان تو این موقع روز غذا که ماشالله توخونه هممون هم هود هست بوشو میگیره من به شخصه تویه طبقه دوواحدیم که همسایم بارداره مثل خودم و هرچی بپزم به اونم میدم میگه اصلن بوش نمیاد چون خودم هود میزنم و دوست ندارم کسی دلش بخواد گناهه و کسی نمیگه حامله ان که همه درکشون مثل شما بالا نیست

ببین عزیزم الان اگه مینوشتی همسایه ی کافر مون رعایت روزه داری و بارداری همسایه ها رو کرده و گفته در طول روز بوی کباب راه نمیندازم وقتی هم درست کردم برای شما هم میارم 

همه به شعور و فرهنگ والاش احسنت میگفتن 

ما هم یه مهمونی داشتیم جوجه کباب درست کردیم برای همسایه مون که حامله بودش بردیم 

همه میدونن بوی کباب متفاوته با بقیه غذاها کسی نگفته غذا درست نکنید یا کباب نخورید مغلطه نکنین 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
ببین عزیزم الان اگه مینوشتی همسایه ی کافر مون رعایت روزه داری و بارداری همسایه ها رو کرده و گفته در ...

اره واقعا قبول دارم بعضیا همچین ادمو قورت میدن که استخوناتم پس نمیدن😂😂