2777
2789
نظر لطفته ..نامزدم چون کوچولوام خوشش اومد ازم 😀فندوق گذاشته اسممو ...ولی قد کوتاه باید تو پوشش خیلی ...

اخی 

فکر کنم نظر همسرت با من یکی باشه ریزه میزه و بانمک 

خوشبخت باشید باهم

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت که خوبه  من خودم دوس داشتم هم قد شما بودم  اتفاقا من دوست دارم زن و مرد یکم تفاوت قد ...

ممنونم عزیز دلم...برو با خیال راحت پاشنه بلند بگیر بپوش..

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
ممنونم عزیز دلم...برو با خیال راحت پاشنه بلند بگیر بپوش..

ممنون 

اره پاشنه بلند میپوشم 

ممنون ازت 

جالبه الان حس میکنم قدمو دوست دارم به خصوص دیدم اونایی که خیلی بلندن میگن دوست داریم کفش پاشنه بلند بپوشیم نمیتونیم البته در نظر من قدشون قشنگه 

... اما خوب رنج قدی ما هم میتونه اسپرت بپوشه هم پاشنه دار 

اصلا ۱۶۴ اصلا کوتاه نیست عزیزم متوسط و نرماله  خیالت راحت زیر ۱۶۰ کوتاهه  از نظر زیبایی ۱ ...

😂😂😂😂😂

وای خیلی خندیدم

آره الان که میبینم قدمو دوست دارم 

وقتی دوستمون گفت قد ما هم میتونه فش پاشنه بلند بپوشه هم اسپرت قانع شدم 

نه دیگه واقع ۱۶۸برای مرد کمه ...زن باید یه سرو گردن کوتاه تر باشه از مرد کلا به نظرم اینجوری زیبا ترهذاگه قراره مرد ۱۶۸ باشه دوست دارم زن ۱۵۰ خورده ای باشه 

ممنون  اره پاشنه بلند میپوشم  ممنون ازت  جالبه الان حس میکنم قدمو دوست دارم به خصو ...

دقیقا ...😍😘😘

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
منم ۱۷۱ام🖐

😍😍

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐