2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جون هرکی دوس دارین هیچی غیر از تل اصلی نصب نکنین همشون از طرفتون سرخود هی پیام میفرستن تو گروها که : امشب همه تل ها بسته میشود و فقط عنوگرام کاار می کند پس بشتابید   

ظله شدیییم از بس نوتیفیکشن بیخودی بشتابید نصب کنید اومد آخه اپلیکیشنی که از طرف تو پیام میفرسته و اصلا خودت متوجه نمیشی چجوری به امنیتش اعتماد میکنین؟!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
با حساب باید دانلود کنم یا رایگانه

خواهرم بهم دادش

فکر کنم از گوگل پلی دانلود کرده

قبلا ویدوگرام وموبو پلاس داشتم اصلا فیلم وعکس رو باز نمیکرد همش کانال عضو میشی پیام تبلیغ از طرفم تو گروه ها فرستاده میشد

ولی dr خوبه مثل تل اصلیه

پاک نشد مگه

نه

من کار میکنم باهاش

ازت میپرسه میخوای حذف بشه منم اجلزه حذف ب گوگل پلی ندادم

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد