2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هرچی تو خونه و زندگی کم میزارم جلو خونواده ها میگ

واا گلم چرا کم میذاری؟؟

اگه شوهرت داره تو هم تا میتونی ریخت و پاش کن،

اگه هم نداره بهش بگو پول بیار تا کم نذارم.

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
واا گلم چرا کم میذاری؟؟ اگه شوهرت داره تو هم تا میتونی ریخت و پاش کن، اگه هم نداره بهش بگو پول بیا ...

بابا هر روز توقع غذا پختن داره خب آدم نمیدونه چی بپزه

چیزی واسه گفتن ندارم😊

از خودش بپرس چی بپزم 😁

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

برنامه بنویس و از شب قبل برای فردا تصمیم بگیر 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
میگ زن تویی من بگم بعد میگ من تو تو زنونگی ندیدم در صورتی ک ب خدا نمک نشناسه

ووااا😳😳

مگه میشه!!!

چه پررو،خدا صبرت بده

خیلی بد غذائه

غذهاایی که بیشتر مصرف دارید رو رو بنویس 

ضمنا غذایی که مورد علاقه خودت هست و ایشون دوست نداره رو حذف نکن و به خودت هم اهمیت بده 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
غذهاایی که بیشتر مصرف دارید رو رو بنویس  ضمنا غذایی که مورد علاقه خودت هست و ایشون دوست نداره ...

میدونی مثلا ی بار غذا زیاد درست میکنم ک برای فردا بمونه مثلا خودم ی استراحتی کنم انقد غر میزنه اصلا ی وضعی

چیزی واسه گفتن ندارم😊
میدونی مثلا ی بار غذا زیاد درست میکنم ک برای فردا بمونه مثلا خودم ی استراحتی کنم انقد غر میزنه اصلا ...

جدیدا به جای خانمها اقایون غرغرو شدن 😎