ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 عنوان اه خسته شدم دیگ 155 بازدید | 15 پست واسه ی موضوع کوچیک آبروی آدمو میبره چیزی واسه گفتن ندارم😊 1398/03/03 | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 کی؟ دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 کی؟ شوهرم هرچی تو خونه و زندگی کم میزارم جلو خونواده ها میگ چیزی واسه گفتن ندارم😊
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 شوهرم هرچی تو خونه و زندگی کم میزارم جلو خونواده ها میگ واا گلم چرا کم میذاری؟؟اگه شوهرت داره تو هم تا میتونی ریخت و پاش کن،اگه هم نداره بهش بگو پول بیار تا کم نذارم. دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 واا گلم چرا کم میذاری؟؟ اگه شوهرت داره تو هم تا میتونی ریخت و پاش کن، اگه هم نداره بهش بگو پول بیا ... بابا هر روز توقع غذا پختن داره خب آدم نمیدونه چی بپزه چیزی واسه گفتن ندارم😊
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 بابا هر روز توقع غذا پختن داره خب آدم نمیدونه چی بپزه از خودش بپرس چی بپزم 😁 دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18406 بابا هر روز توقع غذا پختن داره خب آدم نمیدونه چی بپزه برنامه بنویس و از شب قبل برای فردا تصمیم بگیر درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 از خودش بپرس چی بپزم 😁 میگ زن تویی من بگمبعد میگ من تو تو زنونگی ندیدم در صورتی ک ب خدا نمک نشناسه چیزی واسه گفتن ندارم😊
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 برنامه بنویس و از شب قبل برای فردا تصمیم بگیر خیلی بد غذائه چیزی واسه گفتن ندارم😊
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 میگ زن تویی من بگم بعد میگ من تو تو زنونگی ندیدم در صورتی ک ب خدا نمک نشناسه ووااا😳😳مگه میشه!!!چه پررو،خدا صبرت بده دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 ووااا😳😳 مگه میشه!!! چه پررو،خدا صبرت بده صبرم ندارم خسته ام چیزی واسه گفتن ندارم😊
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18406 خیلی بد غذائه غذهاایی که بیشتر مصرف دارید رو رو بنویس ضمنا غذایی که مورد علاقه خودت هست و ایشون دوست نداره رو حذف نکن و به خودت هم اهمیت بده درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
ستیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 3810 غذهاایی که بیشتر مصرف دارید رو رو بنویس ضمنا غذایی که مورد علاقه خودت هست و ایشون دوست نداره ... میدونی مثلا ی بار غذا زیاد درست میکنم ک برای فردا بمونه مثلا خودم ی استراحتی کنم انقد غر میزنه اصلا ی وضعی چیزی واسه گفتن ندارم😊
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18406 میدونی مثلا ی بار غذا زیاد درست میکنم ک برای فردا بمونه مثلا خودم ی استراحتی کنم انقد غر میزنه اصلا ... جدیدا به جای خانمها اقایون غرغرو شدن 😎 درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!