2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم علائمتون چى بود

والا من ۱۲سالگی درگیرم ولی دکترای خوبمون تشخیص نمیدادن اسهال شدید داشتم پوستم کهیر میزد دهن و ناحیه تناسلیم آفت میزدمفاصلم ورم و درد میکرد بالای ۶-۷بار کولونوسکوپی آندوسکوپی شدم دیگه آخریا ۳۰روز بستری بیمارستان شدم فشارش میرفت رو ۵و بیهوش میشدم که بعد ترخیص دوباره رفتم تهران یه خانم دکتر فوق تخص

ص روماتولوژی بایه آزمایش خون تشخیص دادن بیماریمو

والا من ۱۲سالگی درگیرم ولی دکترای خوبمون تشخیص نمیدادن اسهال شدید داشتم پوستم کهیر میزد دهن و ناحیه ...

اخى عزيزم چه سخت نه من اسهال ندارم پوست و مفاصلم ايناهم مشكلى برنخورده ولى يبوست داشتم هميشه الان روزى يكبار عادى شكمم كار ميكنه و وزنمم كم شده دكتر ميگه التهاب رودس ولى چون بيست سالمه كولونوسكوپى نمينويسه

منم کولیت روده دارم زخمم داشتم، علائمم کم شدن وزن نبود البته دکتر ازم میپرسید چطور وزن کم نکردی چون یکی اط علائمشه

ولی خون و مخاط دیدم تو مدفوع

و اینکه شکمم چندسال بود کلا روزی یا دوروزی یکبار کار می‌کرد

منم کولیت روده دارم زخمم داشتم، علائمم کم شدن وزن نبود البته دکتر ازم میپرسید چطور وزن کم نکردی چون ...

نه من مخاط و خونى هم نميبينم فقط كاهش وزن داشتم ٤كيلو شما با كولونوسكوپى متوجه شديد؟

ولی کولونوسکوپی شدم تو سن 21سالگی، کلی هم داروهای گرون نوشت برام 1سال استفاده کردم بهتر شدم ولی ادامش ندادم، چون من روده تحریک پذیر دارم فقط استرس باعثش میشه، سعی کردم استرسو دور کنم از خودم بجای استفاده ازین داروها

چون دکتر بهم گفت تا زمانی ک این داروها رو میخوری تا 3سال نباید بچه بیاری روش اثر میزاره، منم بوسیدم گذاشتم کنار

من دوسال پیش حدود شیش ماه اسهال بودم بدون اینکه وزن کم کنم مدفوع باریک دل پیچه و کم ابی بدن و درد هرجا دکتر رفتم نمیدونستن برام کاری کنن منم همش داخل اینترنت میگشتم و بدتر خالم خراب می‌شد از این همه علائمی ک نشون میداد سرطان روده دارم افسرده شده بودم تا اینکه ی دکتر خیلی خوب تو شهرمون گفتم بزار اینم  برم ک فقط با ی قرص حالم خوب شد گفت توآدم استرسی هستی اینو مصرف کن خوب میشی ک همینطورم شد واقعا منم ۲۰سالم بود کولونسکوپی نکردم

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
ولی کولونوسکوپی شدم تو سن 21سالگی، کلی هم داروهای گرون نوشت برام 1سال استفاده کردم بهتر شدم ولی ادام ...

منم بيست سالمه دكتر ميگه نيازى به كونولوسكوپى نيست ولى خيلى ميترسم هرچى تو اينترنت سرچ ميكنم ميگه اينا علائم سرطان رودس 😞به حرف دكترم نميتونم اعتماد كنم ميگم نكنه تشخيص نده حتما كولونوسكوپى انجام بدم

من دوسال پیش حدود شیش ماه آش‌ها بودم بدون اینکه وزن کم کنم مدفوع باریک دل پیچه و کم ابی بدن و درد هر ...

واى عزيزم چقدر اميدوارم كردى بخدا منم هرچى ميزنم تو اينترنت ميگم تو بيست سالگى سرطان روده دارم يعنى بخدا افسرده شدم انقدر ميترسم هرچى دكترم ميرم خيالم راحت نميشه

اخى عزيزم چه سخت نه من اسهال ندارم پوست و مفاصلم ايناهم مشكلى برنخورده ولى يبوست داشتم هميشه الان رو ...

من الا ۲۵سالمه از۱۲سالگی کولونوسکوپی کردم چه دکتر خوب و دلسوزیه نگران نباش علائم خاصی نداری 

منم بيست سالمه دكتر ميگه نيازى به كونولوسكوپى نيست ولى خيلى ميترسم هرچى تو اينترنت سرچ ميكنم ميگه اي ...

منم همین حس و حالو داشتم تازه من اول یه دکتر نادون رفتم قبل آزمایش یا چیزی گفت خدا بخیر بگذرونه سرطان نباشه خیلی خودمونو باختیم، ولی متخصص رفتم و گفت اینجوره، فقط و فقط استرس باعثشه ولاغیر، درمان قطعی با دارو هم نداره فقط نباید استرس بکشی