بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبی عزیزم؟ اون آمپولا بود سه روز زدم گفتن اثر نکرده سوزنا قطع کردن تجویز iui آدم روز نه سیکل رفتم سونو آمپولا تارزه اثر کرده 10 تا فولی دارم 2 تا 15 ی 16 سه تا 13 4 تا 10 دکتر گفت شاید iui هم کنسل بشه نمیدونم چی میخواد پیش بیاد گفت اگه کوچیکا رشد نکنن iui میشی
سلام خوبی عزیزم؟ اون آمپولا بود سه روز زدم گفتن اثر نکرده سوزنا قطع کردن تجویز iui آدم روز نه سیکل ر ...
قربونت عزیزم خوبم منم روز ده بود فک کنم رفتم سونو یه دونه فقط فولی داشتم اونم بیست بود که امپول هاش سی جی رو زدم دیروزم آی یو آی کردم ولی اصلا دلم روشن نیست 😟
توام انجام بده مطمئنا تا روز تخمک گذاریت همون پونزده شونزدهه بزرگترم میشن شک نکن
مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
منم شیرازم. می خوام ای یو ای کنم. دکتر خوب کجا برم؟
سلام زهراشمالی مطبش خیابان زند ساختمان پارسیان خیلی مطبش شلوغه ولی دوسه روز قبلش نوبت بخوای حضوری برو نوبت بگیر دکتر برای مرد هم برای شوهرت دکتر عبدالمجید عرفان تو زند هس