2777
2789
عنوان

زردی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست

اره خواهرزاده من

دستگاه آوردیم خونه وقتی توی دستگاه میذاشتیمش باید چشماشو میبستیم اولین روز ک برای اولین بار دیدم دارن چشماشو میبندن بغضم ترکید و رفتم زار زار گریه کردم. بعدم خود خواهرم اومد پیشم اونم همین حالو داشت. اخه بعد از چند روز فهمیدیم زردی داره و اون همه ذوق کردنا و بغل کردناش  یادمون میومد دلمون بدجوری شکست. ولی خدا رو شکر بعد از یه هفته کاملا خوب شد. 

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک فروردین زایمان کردم فرداش اومدیم خونه زردیشون خیلی بالا رفت کاملا از چهرشون مشخص بود فکر کن نه دکتری بود ببریمش نه جایی باز بود دستگاه اجاره کنیم شایط بستری هم نداشتم.خودمون دوروز با لامپ مهتابی معمولی کنترل کردیم.من اونموقع خیلی استرس داشتم نمیدونستم چی میشه ولی بعد دوروز بردیم دکتر دستگاه اجاره کردیم خیالم راحت شد

اره خواهرزاده من دستگاه آوردیم خونه وقتی توی دستگاه میذاشتیمش باید چشماشو میبستیم اولین روز ک برای ...

عزیزمممم

دقیقا منم حالت چشماش و نگاه کرناش یادم میفته.این اشکام خشک نمیشن.یه هفته موند دسگاه؟ زردیش چند بود؟ 

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

دلم براش میسوزه خیلی مظلومه.میگم کاش من میمردم این زردی نداش

میفهمم.😢انقد از خواهر زادم خون گرفته بودن رو دستها کبود و ورم کرده بود.بچمو سوراخ سوراخ کرده بودن.😭😭

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

کاملا درکت مي کنم عزيزم

منم خيلي غصه خوردم،مخصوصا اينکه چشماشو مي بستم بچم عذاب مي کشيد...

حسابي بهش شير بده،اگه شيرت کمه شيرخشک کمکي هم بده،حتما حتما هر دو ساعت بيارش بيرون بهش شير بده جاشو عوض کن،مهمه که اب بدنش کم نشه

آخ چه دوران بدی داشتم دقیقا مثل حال الان تو  تا خود صبح گریه می‌کردم  پسرم زردیش ۱۳ بود ...

اتفاقا شنبه میبرمش غربالگری تیروئید.رفع شد برا بچه شما تیروئیدش؟ 

اتفاقا شنبه میبرمش غربالگری تیروئید.رفع شد برا بچه شما تیروئیدش؟ 

آزمایش سه روزگیش نشون داد؟! نمونه‌ی کف پا؟!

بله عزیرم به لطف خدا کلا رفع شد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزمممم دقیقا منم حالت چشماش و نگاه کرناش یادم میفته.این اشکام خشک نمیشن.یه هفته موند دسگاه؟ زردیش ...

راستش عدد یادم نیس اینو میدونم ک خیلی بالا بود در حدی ک تمام بدنش  و سفیدی چشماش زرد شده بود. من بعنوان خاله ش تمام اون یه هفته استرس روز آزمایشو داشتم ک بگن خوب شده. مطمئن باش خوب میشه بچه شما هم خواستم بگم ک این حالات برای خیلیها هست و درکتون میکنیم😘❤❤

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
بچه من ۱۸.۸ بود گذاشتمش دستگاه یک روز تو دستگاه بود اومد زیر ده. زیر ده دیگه دستگاه نمیخواد. فقط قطر ...

بابام خودش پرستار بازنشسته س همش میگ عادیه ولی من دلم یه جوریه.دس خودم نیس ب خدا.

منم فقط برا شیر دادن برش میدارم.قطره شیر خشت رو از داروخونه بگبرم؟ دکترر تجویز کرده بوده؟ 

بابام خودش پرستار بازنشسته س همش میگ عادیه ولی من دلم یه جوریه.دس خودم نیس ب خدا. منم فقط برا شیر د ...

آره خیلی معروفه همه بچه هایی که زردی دارن میخورن. ولی الان بهش نده. بعد که زردیش اومد زیر ده و از دستگاه آوردیش بیرون. اول ببین زردیش چند میشه بعد از دکتر بپرس نیازه بهش بدی یا نه. من زردیش ۹ شد از دستگاه بیرون اوردم بعد به دکتر گفتم بهتر نیست این قطره رو هم بهش بدم چون خواهرزادم ۴ بود آبجیم بهش میداد اونم‌گفت خوبه بهش بده ولی تا یک هفته

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
دلم براش میسوزه خیلی مظلومه.میگم کاش من میمردم این زردی نداش

عزیزم خودتو ناراحت نکن منم برا دخترم که بچه اولم بود نگاش میکردم و گریه میکردم اصلا روحیم نابود شد برا بچه داری اما برا پسرم روحیمو خراب نکردم هر دوتاشونم زردی داشتن دستگاه اوردیم خونه بعد دو روز خوب شدن