2777
2789
عنوان

وای خدای من

93 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

حالم خیلی بد شده 

رفته بود روی تراس لباس پهن کنم دیدم انگار صدایی حالت صدای موش میاد گفتم لینجا که موش نیس بعد یهو چشمم خورد به پنجره همسایه رو به رویی دیدم کار خیلی کریهی داره با خودش انجام میده وسعی داره که توجه منو جلب کنه و اون صدا از اون آقاس....آقا که چه عرض کنم...حیف آقا که روی این جونورا بزاری ،حجابمم  رعایت کرده بودم ...یه مدتی حس میکردم که داره دید میزنه ولی الان بهم ثابت شد

حالا من باید با این همسایه ی بی شرم و حیا چیکار کنم ....؟!!!

نظر بدید لطفا

والا تا جایی که من میدونم فقط دوریییییی کن از آدمای بی حیا که هر غلطی بگی ازشون بر میاد،حواست باشه کمتر برو تراس یا تایمی برو که میدونی مثلا سر کاره یا نیس،یا به شوهرت بگو بره وسیله بیاره از تراس خودت نرو،کلا سعی کن در وهله ی اول رو به رو نشی باهاش مرتیکه بی همه چیزو

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

گُرخیدم  

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تا جایی که من میدونم فقط دوریییییی کن از آدمای بی حیا که هر غلطی بگی ازشون بر میاد،حواست باشه ک ...

بخدا تا نیم ساعت هنگ بودم نمیدونستم خوابم بیدارم ...سرم داغ کرد ضربان گرفت ...خیلی حالم بد شد 

واقعا اینا از خدا نمیرسن

بخدا تا نیم ساعت هنگ بودم نمیدونستم خوابم بیدارم ...سرم داغ کرد ضربان گرفت ...خیلی حالم بد شد  ...

میفهمم چی میگی عزیزم واقعا حس بدیه،چی بگم؟بعضیا دیگه از انسانیت خارج شدن

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
خودمم وحشت کردم....یعنی چی آخه 

ذلیل بشه..زن داره؟؟

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
خدا کمکمون با این شبه انسان ها ...آخه من دخترم خیلی میره روی تراس باید مدام مواظبش باشم 

آره حتما حواست باشه چون سنشم کمه خیلی بده اینطوری،خدا عاقبت هممونو بخیر کنه واقعا

اگر بخوام قانونی اقدا کنم باید چیکار کنم 

کلانتری مراجعه کنید ولی نمیدونم مستندات هم میخوان یا نه