2821
2789
عنوان

حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 41 پست
عزیزم من منظورم این نبود صبح تاشب سرنماز باشی، کلا قضیه شکرگزاری فرق داره بانوی عزیز 

منم منظورم نماز نیس.انسانیته.وگرنه جانماز ابکشا ک تو دسته همون خوش و خرمان.نمونشم مسیولای مملکت خودمون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر روحیه ادم خراب میشه

خیلییی.چنسال پیشم‌گلت زدم صاف شه ازون موقع ریشش ضعیف شد.ریزش پیدا کرده.البته ن درحد کچل شدن.ولی کلا جنسش خیلی بده.دلم میخواد کچل کنم‌همیشه ولی بهم‌نمیاد.یکی از دوستای ابجیم ارایشگره موهاش عین منه.سشوار و اتو میکشه انقد خوب حالت میگیره.منکه هرچقدم سشوار میکشم باز وز میشه.یبار موهامو اتو کشید انقددد خوب شدم😢تا ۱هفته حموم‌نمیرفتم ک حالتشو ازدست نده.تنها باری بود ک از موهام‌ لذت بردم.چ حس خوبی بود😢

خیلییی.چنسال پیشم‌گلت زدم صاف شه ازون موقع ریشش ضعیف شد.ریزش پیدا کرده.البته ن درحد کچل شدن.ولی کلا ...

کراتین کنی خوب نمیشه ؟

منم استارت ریزشم با مواد فر شروع شد که تهش ختم شدبه وراثت

من خودم شدبدا محتاج دعام نه فقط بابت موهام.خیلی مسایل بدتر دارم😔.لطفا واسم دعا کن.منم واست دعا میکن ...

حتما عزیزم همه ی ما به هر نحوی محتاج به دعا هستیم انشالله هر حاجتی داری خدا مستجاب کنه بزودی .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز