2777
2789
عنوان

عشق سرکوب شده

366 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من ۸ سال پیش کسی رو دوست داشتم که به دلایلی به هم نرسیدیم .من ازدواج کردم اون هم ازدواج کرده

دیگه هم دیگه رو ندیدیم تا یک سال پیش .

الان که دیدمش دوباره نسبت بهش حس دارم .از یه طرفی هم عذاب وجدان نسبت به همسرم.

خواهشا راهنماییم کنین خواهرا .گیر افتادم .

اون آقا از ذهنم بیرون نمی ره. داره میره توی دلم کم کم .و من نگرانم

کمک

مامان عاشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیالش شو از حضرت علی بخواه تو این شبای عزیز که کمکت کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

آرامش زندگیتو با هیچی عوض نکن

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

واااا؛ برا منم پیش اومده کسیو دوس داشتمو بهش نرسیدم؛ اون ازدواج کرد و من نه، بعد چند سال تو محل کارم دیدمش یعنی همکار شده بودیم ولی دیگه اون حسو بهش نداشتم. حالا من مجردم. شما که متاهلی بعیده. جو گیر نشو دختر

نمیتونم .چون اونم دوست داره به من نزدیک بشه . از طریق اینستا همو میبینیم

آخرش که چی؟؟؟؟

همیشه این سوال رو از خودت بپرسی سریع منصرف میشی

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

خودتو مشغول کن نزار اصلا بیکار بمونی که بشینی فکر و خیال کلاس ورزشی برو و هر فعالیت دیگه ای ...فیلم عاشقانه و رمان و اینا نخون اهنگ عاشقانه گوش نده یه مدت تمام راه های ارتباطی با اوت اقا رو ببند ینی حتی اگه حدس میزنی قراره تو یه مهمونی ببینیش نرو ...فقط و فقط خودتو بزار جای همسرت به این فک کن اگه عشق سابق همسرت برگرده انتظار داری چ رفتاری نشون بده همونو عملی کن و اگه دیدی بازم از فکرت نمیره برو پیش مشاوره

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.