2777
2789

با روی خوش🌸

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال بابا دو روزه دنیارو ارزش این کارارو نداره با مهربونی باهاش برخورد کن وقتی خوب شدین بهش با مهربونی و زبون خوش بگو که کارش ناراحتت کرده و تموم خوش باشین عوض دعوا و قهر

وقتی خواست بره خیلی فحش داد

گر تو با بد٬بد کنی/پس فرق چیست؟!

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

من وقتایی که با شوهرم دعوام میشه اگه بخاد بره بیرون نمیذارم.میگم الان اعصبانی هستی میری ی وقت خدای نکرده تصادف میکنی وقتی اروم شدی هر جا خاستی برو

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
وقتی خواست بره خیلی فحش داد

تو دعوا حلوا که پخش نمیکنن!  عصبی بود یه چی گفت ازش کینه به دل نگیر، محبتتو ببینه به اشتباهش پی میبره 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏