2777
2789
عنوان

بچه بغلی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
باید یه مدت بزاریش زمین رو زمین سر گرمش کتی کم کم ازش دور بشی با صدات ارومش کنی بعدم با دختر بزرگت ...

لعنتی بزرگه خیلی قد و لجباز به هیچ عنوان راضی نمی شه بازی کنه زمینم گذاشتم ولی تا میام پا شم می فهمه شروع می کنم به گریه

بغلی نیست طبیعیه بهش محبت کن به وقتش جدا میشه خودت که تجربه اری ماشالا بذارش تو روروک بیاد دنبالت به ...

دوست داره بچسبه بهم رو اپن یا میز خوشش نمیاد زمینم می شبنم باید بشینه رو پام یا می خوابم باید بخوابه رو شکمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پی مادر بودن یعنی چی  اگه بخوای اونجوری فکر کنی اصلا نه باید حامله بشی نه بچه بیاری  ...

بده عزیزم کسی جلوتو نگرفته، ولی افراط و تفریط تو هر کاری میگن خوب نیست، روشهای صحیح تر هم وجود داره، حالا شما مسیر سخت تر رو انتخاب کردی حرفی نیست، ولی اون بچه فقط الان به یه مامان سالم نیاز نداره، ایشالا سالهای سال باید سایه ات بالا سرش باشه مثه کوه، به اینم فک کن وقتی بزرگم شد ایشالا دوس نداره یه مامان داشته باشه که از درد کمر و زانو بناله و خون تو دل بچه اش کنه، من از وقتی خودمو شناختم مامانم کمر درد داشت و من همش یادمه چقد غصه میخوردمو میخورم، قدر سلامتی خودتو بدون که همیشه بتونی پا به پاش باشی و خوشحالش کنی 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بده عزیزم کسی جلوتو نگرفته، ولی افراط و تفریط تو هر کاری میگن خوب نیست، روشهای صحیح تر هم وجود داره، ...

عزیزم پس حتما یادت باشه بچت بدنیا اومد اصلا بهش شیر ندی وگرنه تمام استخوان داغون میشه تازه خود بارداری هم که بازم داغونترش می‌کنه ازون گذشته دندوناتم یکی یکی داغون میشه 

اگه برات سلامت روانی بچه مهمه و اینکه بتونی بهترین سرمایه و ثروتو به بچت بدی 

فقط و فقط بچت باید پادشاهی کنه بنظر من تو سه سال اول 

ولی تو یک سال اول که صد در صده  

اینایی که گفتم طبق تحقیقات بهترین دانشگاههای دنیا بود 

وقتی که آدم بچه میاره باید فکر همه چیشو بکنه و با آمادگی این کارو بکنه

عزیزم پس حتما یادت باشه بچت بدنیا اومد اصلا بهش شیر ندی وگرنه تمام استخوان داغون میشه تازه خود باردا ...

مرسی بابت نصیحتات، گفتم که افراطی هستی، من یه چی میگم شما یه چی دیگه برداشت میکنی، اینجور مواقع میگن بهتر بگی حق با شماست و بحث رو تمومش کنی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
لعنتی بزرگه خیلی قد و لجباز به هیچ عنوان راضی نمی شه بازی کنه زمینم گذاشتم ولی تا میام پا شم می فهمه ...

تحمل کن بغلش نمن و حواسشو پرت کن بشین کنارش

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
مرسی بابت نصیحتات، گفتم که افراطی هستی، من یه چی میگم شما یه چی دیگه برداشت میکنی، اینجور مواقع میگن ...

من افراطی نیستم دوست عزیز 

من هر چی گفتم کاملا علمی بود 

یادمون باشه وقتی بچه بزرگ میکنیم با یه مغز بینهایت حساس روبرو هستیم نمی‌تونیم برداشت های شخصی خودمونو توش دخیل کنیم 

قصد بدی نداشتم ولی اینایی که گفتم اگه بدونید چه نتایج عظیمی برا بچه هاتون داره هرگز سرسری ازش نمیگذرید