2777
2789
عنوان

متوکلوپرامید

29823 بازدید | 38 پست

دوستان من مشکل معده دارم فتق هیاتال، ورم، رفلاکس شدید، التهاب شدید علایمم حالت تهوع دایمی، رفلاکس دایمی، ترش کردن دایمی، درد گلو دایمی، درد قفسه سینه گاه گاهی، تنگی نفس گاه گاهی، سرفه گاه گاهی، درد معده صبح ها و شبها 

من با همه کنار اومدم ولی با حالت تهوع کنار نیومدم حالمو خیلی داغون کرده دارم دومپریدون برای تهوع میخورم ولی اصلا جواب نمیده فقط جلوگیری از استفراغ میکنه ولی حالت تهوع شدید دایمی را دارم میخوام متوکلوپرامید را امتحان کنم ولی میگن عوارض داره نگرانم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حساسيت شديد به متوكلوپرايد دارم بخورم يا آمپولشو بزنم تشنج ميكنم اونوقت بايد مورفين بزنم و آمپول ...

اره من شنیدم حساسیت میده ولی من یه دورده هم امپول هم قرص خوردم تشنج نکردم ولی دگرگونم کرد بدجور 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

آره عزیزم متوکلوپرامید فقط در حد چند روز داروی بدون عارضه هست توی طولانی مدت عوارض شبیه پارکینسون ایجاد میکنه.دمپریدون هم از دسته دارویی متوکلوپرامید هست ولی عوارض اونو نداره

اره من شنیدم حساسیت میده ولی من یه دورده هم امپول هم قرص خوردم تشنج نکردم ولی دگرگونم کرد بدجور  ...

نخور خيلي مزخرفه اسمش مياد تنم ميلرزه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
عزیزم واسه باید این مشکلات رو حل کنی تا حالت تهوع خوب بشه وگرنه حل نمی شه یه آندوسکوپ برو تا بفهمی ا ...

عزیزم رفتم گشادی دریچه مری و معده بازه، التهاب شدید، ورم، رفلاکس شدید

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

عزیزم تهرانی برو پیش دکتر مرتضوی از عرق اترج استفاده کن نزار اصلا گرسنه بمونی صبح ناشتا ی قاشق عسل بخور و یعد نیم ساعت صبحانه و تا ۲ساعت اب خنک اصلا نخور.پیاز خام خیار گوجه خام و فلفل دلمه ای خام و پخته واسه معده ضرره سعی کن حبوبات رو خیس کنی و بعدم تو زود پز بپزی چای رو خیلی کم کن و خیلی کمرنگ در حد امکان و توانت جز شیر داغ لبنیات رو کم کم حذف کن سرخ کردنی هم کم کن خوب میشی عزیزم واقعا رعایت کنی حالت بهتر میشه😊😘

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم تهرانی برو پیش دکتر مرتضوی از عرق اترج استفاده کن نزار اصلا گرسنه بمونی صبح ناشتا ی قاشق عسل ب ...

ممنونم عزیزم همه اینا هفت ماهه رعایت شده بازم میشه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢