2777
2789
عنوان

یوسف پیامبر..

3539 بازدید | 20 پست

بچه ها سرزنشم نکنید من الان قسمت آخرو دیدم کلی سوال توی ذهنم ایجاد شد. 

یوسف از بچگیش پیامبر نبود اما میدونست قراره پیامبر بشه همینطور پدرشم میدونست و واقعا بینشون فرق میزاشت و سر همین همه سختیهای زندگیشو تحمل میکرد  من به برادرای دیگش حق نمیدم ک اونطور نامردی کردن در حقش ولی خب ما آدمیم چطور میشه واقعا حسادت نکرد؟ بخاطر همین حس ها برای همیشه رانده میشیم از درگاه خداچه این دنیا چه اون دنیا

نه فقط در مورد یوسف زندگی های همین الانمون چطور میشه آدم خودشو با اطرافیانش مقایسه نکنه؟ 

حسادت نکنه؟ وقتی اینارو میگم حس خیلیی بدی دارم و از خودم بدم میادولی واقعا برام سواله؟؟ 

از ی طرف دیگه صحنه ی رسیدن یوسف ب پدرش خیللییی قشنگ بود اما اگر زشتی و سیاهی کار برادراش نبود این زیبایی ها شکل نمیگرفت ینی اونا والضالین همیشگی میشن تا این زیبایی ها شکل میگیرن 

کلا ذهنم پراز سوال شده؟؟ 🤒🤒🤒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکدومشون واسه گناه خودشون مورد مجازات قرار گرفتن 

یعقوب چهل سال از یوسف دور شد چون از یوسف ی بت ساخته بود درصورتی ک فقط باید یک نفر رو تو دلش جا میداد و اون معبودش بود 

پسرا چهل سال از مهر پدری محروم شدن درصورتی ک با این کار میخاستن مهر پدری رو بدست بیارن و یک عمر عذاب وجدان کشیدن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

همیشه چیزی که خیلی دوستش داری و راجبش نگرانی ازت دور نشه یا گمش نکنی....برعکس از دست میدی..خدا حضرت یعقوب را امتحان کرد یک امتحان سخت و اخر کار  به یعقوب گفت یه بار نگو یوسف و بی تابی نکن ..حضرت یقوب هم سپرد دست خدا بعد یه دفعه بهش خبر دادند که یوسف پیدا شده

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

درمورد حسادت ی حدیث هست میگه کل انسانها حسود هستند فقط باید براساس حسادت رفتار نکنند 

پس. اینکه بگیم نباید حسود باشیم اشتباه بلکه نباید براساس حسادت حرف بزنیم یا عمل کنیم

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
درمورد حسادت ی حدیث هست میگه کل انسانها حسود هستند فقط باید براساس حسادت رفتار نکنند  پس. اینک ...

ینی صرف اینکه تو دلمون ی حسی از مقایسه بیاد گناه نیست؟ مطمنی؟ به هیچکس هیچ ضربه ای نزنیم چ زبانی چ رفتاری

نه پیامبرا از نسل اسماعیل ادامه پیدا کردن یوسف از نوادگان اسحاق بود

من یجا خوندم چون‌ موقع دیدار پدرش یعقوب انقد تکبر پیدا کرده بود که به احترامش بلند نشده و خدا واسه همین از نسل ایشون پیامبری رو بر نگزیده؟ حالا نمیدونم درسته یا غلط

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...