2777
2789
عنوان

بیاییید درد دل کنیم

239 بازدید | 46 پست

بچه ها دخترم۲۲ ماه روانیمون کرده حتی اشک شوهرمم در اورده  هر روز یکساعتی از دستش گریه میکنم دیگه تا ابد بچه دار نمیشم بچه ها هر شب یعالمه مومامو میکشه چنگ میزنه لخت میشه شلوار ک اصلا پاش  نمیکنهشبا تا ۲ بیداره ۶بیدار میشه دوبار موهامو میکنه و میخابه بچه ها  هیچی از یادش نمیره هیچی ینی اگخ بگه باید مداد بکنم تو پریز نزاری بستنی بهش بدی ببریش پارک فایده نداره گریه میکنه ک چرا نمیزاریید کار خودمو بکنم بچه ها از یه زن شادد دارم  تبدیل میشم ب یه زن افسرده ی افسرده هر روز از خدا میخام زودتر از دست زندگیم خلاص بشم 

چی‌بگم والا😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی کاااملاً میفهمم چی میگی  منم کشیدم این روزا رو 

حتی یه شب با گریهه رفتم خونه مادر شوهرم گریه ها 

زار میزدم 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

پیش مشاور رفتی ??

بیش فعال نیست ??

لوسش نکردین??

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چاره کار فقط بی محلیه 

وقتی داره گریه میکنه دیگه ندید بگیریدش 

اصلاً دور و برش نباشید بهش بگید جیغ و داد ت ک تموم شد میام 

بعد دوسه بار مطمین باش جواب میگیری 

اون فهمیده با اینکاراش توجه تون جلب میشه بهش 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
الهی کاااملاً میفهمم چی میگی  منم کشیدم این روزا رو  حتی یه شب با گریهه رفتم خونه مادر شو ...

بخدا دارم اشک میریزم بخدا کلافم کرده میگه باید برم سر یخچال هرچی تخم مرغ بشکنم کاش خدا منو از این زندگی راحت کنه امش واقعا خستم خیلی خسته

چی‌بگم والا😑