2777
2789
عنوان

ای خدا یکی بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 22 پست
عزیزم یه لیوان آب ولرم با یه قاشق عسل وچندقطره آبلیمو بخورین اگر عسل در دسترس نیست به جاش نبات یا ق ...

آب ک میخورم بدتر فشار میاد ب شکمم

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)

چیزی خوردین که این طوری شده؟

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی خوردین که این طوری شده؟

فقط دندونم در میکرد ینی هیچیو نمیتونستم تو دهنم له کنم همینجوری قورت میدادم بعضی وختام چون نمیتونستم بخورم ۲ قاشق میخوردم بعد گرسنه میموندم آنتی بیوتیک هم واسه چرکش دکتر داد ک همه اینا باهم احتمال میدم بدبختم کرده

حالا نفخ درمان میشه یا من قلمبه میمونم اینجوری مث حامله ها

عزیزم بهت شفا رو معرفی می کنم

دستت رو بذار روی شکمتو تا رفع مشکل بخون 

واقعا خدا معجزه قرار داده اش

ان شاءالله حتما رفع میشه

من خودم بارها اثرش رو برای بیماری دیدم

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
عزیزم بهت شفا رو معرفی می کنم دستت رو بذار روی شکمتو تا رفع مشکل بخون  واقعا خدا معجزه قرار د ...

انشاالله عزیزم

شفا دعا هس؟کجا هس

سوره ی حمد عزیزم شفاست 

خداوند شفا رو درقآن وذکر اهل بیت علیهم السلام و تربت کربلا و...قرار داده

التماس دعا

سوره ی حمد عزیزم شفاست  خداوند شفا رو درقآن وذکر اهل بیت علیهم السلام و تربت کربلا و...قرار دا ...

مرسی عزیزم🌹🙏🏻 انشاالله خدا منم شفا بده با همه مریضاااا

التماس دعا