2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

83 بازدید | 6 پست

سلام خانما بچه ی من خیلی به صدا حساسه...۲ ماه و ‌۱۸ روزشه هر وقت میخوابه حتی با صدای راه رفتن من هم بیدار میشه نمیدونم چکار کنم....این گوشبند ها جلوی صدا رو میگیره یا نه؟

نههههه هرجور شده عادتش بده تلوزیون رو باز کن با اون صدا بخوابونش جایی بری نمیخوابه بیچارت میکنه

پسر منم ۲ماهو ۵ روزشه 

زیاد تا اون حد حساس نیست ولی همیشه سر صدا هیت خونه داداشش با صدایه بلند حرف میزنه تلوزیون الانم بازه درست نزدیک باندا خوابیده خودشم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا از روز اول من با آهنگ و صدای تلویزیون خوابوندمش ولی هر چی بزرگتر شد به صدا حساس شد دیگه وقتی صدا بود نمیخوابید خسته شدم به خاطر یه سری مشکلات خونه ی خودمون رو خال کردیم اومدیم خونه مادر شوهرم اینا برای یه مدت هر چی میگم بازم اونا نمیتونن به اندازه من رفایت کنن با صدای بلند حرف میزنن یا در رو خیلی باز و بسته میکنن منم همش در حال خوابوندن بچمم رو زمین هم نمیخوابه بغلی شده فقط تو بغل میخوابه دیگه پام فلج شده همش روی پامه

بخدا از روز اول من با آهنگ و صدای تلویزیون خوابوندمش ولی هر چی بزرگتر شد به صدا حساس شد دیگه وقتی صد ...

به اندازه من رعایت نمیکنن چون ته تهش من باید بخوابونمش هیچکس جز من اذیت نمیشه

خونه ی خودم مهمون نمیومد رفت و آمد نداشتم ولی از وقتی اومدم اینجا مهمون که میاد دیگه به خاطر سر و صدا بچم نمیخوابه همنم همش درگیرشم حتی ساعت ۴ صبح هم رعایت نمیکنن و بچم بیدار میشه نه شب میتونم استراحت کنم نه روز خسته شدم