2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا هست و دلش نمیاد ماشینو بده ؟وااای من فک میکردم مردا خوبن 

نه همراهمم شوهرمه بیچاره شوهرمم خسته شده میگه میخوام دروبازکنم پرتش کنم پایین اینقدراذیتت میکنه

از من به شما نصیحت تا تایم اموزشت تموم نشده مربیتو عوض کن .من مربیم عالیه روز امتحان اولین بود.گفت تو قبول میشی رفتم و رد شدم

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن
مدام‌میگه چقدسوادداری رانندگی روبایدبفهمی خیلی سخته

اصن سخت نیست اون میخاد از تو پولدار بیار مثل مربی اول من به خدا ....اصن سخت نیست رانندگی انقد مسخرس و اسون ک بعدن خنده ات میگیره چرا پیچیدش کردی یه گاز و به ترمز و یه ب کلاج باید انقد عصاب تو رو خرد کنهههه البته رانندگی یه استعداد خاصهه من خودم با اینک ۱ سال مداوم میشینم النم یه تصادف بد کردممم ولی باز عاشق رانندگی ام در صورتی ک من گواهینامم به زور بابام گرفتمممم  و همش گریه میکردم قبول نمیشدممم من بار ۹ قبول شدممم و اصنم ناراحت نیستم همه جا ام میگن بار ۹ ام و استرس داشتن خیلی بدههه و اینکه گندش کنی  بره خودت رانندگی راانندگی اسون ترین کار دنیاس همین فقط 

منم پدر ماشینم در اوردم برام دعا کن تصادف کردم با یه ماشین گرون ۱۰ تومن خسارتش سد ۵ تومن بیمه میده ب ...

وای عزیزم , نه دیگه مال من در این حد نبود با ببخشید و پولیش کاری ماشین خودم حل میشد , ایشالا حل میشه عزیزم