2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست

وقتی داری هزینه میكنی باید خوب یادت بده

به آموزشگاه بگو و یه مربی دیگه بگیر

مربی من خانم بود خیلی خوب و باحوصله توضیح میداد همه چیو

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

مربیت رو عوض کن بابا 

من یک سال نیست گرفتم جلسه دوم سوم دیگه راه افتادم 

هی همه چیز رو بیشتر یاد میگرفتم 

تو چرا تا جلسه نهم باهاش بودی ؟ 😥میخوای هی بیوفتی افسر هی برات جلسه بزنه بری پیشش پول دربیاره 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیتو عوض کن وقتی باهاش راحت نیستی من مربی اموزشگاه داشتم بیخیال بود بابام از بیرون مربی گرفت برام  البته من وقفه انداختم بعد از یک ماه بیخیال شد بودم باز رفتم عوضش کن من خودم ۳ تا مربی داشتم هر کدومم یه چیز میگن ببین خودت باید قلقش بفهمی یه چیز حفظی نیست رانندگی همین فقط من بخ حرفاشون گوش میکردم صداشون ضبط میکردم ولی رانندگی دینی و علوم نیست ک حفظشکنی

مربیت رو عوض کن بابا  من یک سال نیست گرفتم جلسه دوم سوم دیگه راه افتادم  هی همه چیز رو ب ...

مربی من مثلا نمیگه تواین موقعیت باید چکارکنی فوری میگه کلاچوبگیر دنده عوض کن همین جوری دونه به دونه میگه نمیگه توهمچین موقعیتی بایدچکارکنی

مربی من عالی بود 10 جلسه رفتم بعدشم همون بار اول قبول شدم ولی بعدش پدرماشین بابامو دوس پسرمو در آورد ...

منم پدر ماشینم در اوردم برام دعا کن تصادف کردم با یه ماشین گرون ۱۰ تومن خسارتش سد ۵ تومن بیمه میده برام دعا کن مرسی 

مربی من مثلا نمیگه تواین موقعیت باید چکارکنی فوری میگه کلاچوبگیر دنده عوض کن همین جوری دونه به دونه ...

رانندگی اصن سخت نیست یه گاز یه ترمز و یه کلاچ همین گاز میدی سرعت میگیری پاتو میزاری رو کلاج میدی دنده ۲ و همینجوری چیز سختی نیست اصن ک بخای سختش کنی دنده عقب و اینا ام با تمریم میاد دستت

چه جلسه ای؟

الان جلسه نهمی ۱۲ جلسه هست اگر بری امتحان بدی افسر ببینی هیچی بلند نیستی مثلا دوتا جلسه اجباری برات میزنه که بری آموزش اونموقع که من میرفتم ۴۰ تومن بود هر جلسه 

من یه بار افتادم یه جلسه زده بود برام بار دوم قبول شدم 

هی که افتادی هی باید بری تمیرین 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم