2777
2789
عنوان

رانندگی

341 بازدید | 35 پست

شما جلسه چندم تعلیمیتون دیگه همه چی روبلد بودین من امروزجلسه نهمم بود مربیم بهم میگه دیگه من نبایدبهت بگم خیلی روماشینش حساسه ومدام پاش روکلاچه هنوزمن نفهمیدم چجوری باید ماشین روبه حرکت درآوردیهوپاشو ازکلاچ برمیداره مثلا منم خاموش میکنم میگه ببین اگه من نباشم هیچی بلدنیستی ماشینش اصلا دراختیارمن نیست موقع پارک خودش فرمون رومیچرخونه وصاف میکنه میگه کلاچ ترمز بگیر وایسا هنوزنفهمیدم چجوری باید کنارجدول پارک کنم که فاصلش مناسب باشه برای پارک دوبلم خودش فرمونو میچرخونه میگه نیم متری ماشین بغلی وایمیسیم ودنده عقب میریم وهنوز نمیدونم چجوری وایسم که فاصلم نیم متربشه مشکل ازمنه یا مربیم

اینا اینقدر روماشینشون حساسن چرا میان تعلیم بدن 😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمت زنه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

پارک دوبل سه تا نکته داره بازبون ساده برای خودت توضیح بده ک تو ذهنت بمونه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اشتباس نبایدکلاچ بگیره دیگه راه افتادی بایدبزاره خودت بری اگع یه جااحساس خطرکردیاتصادف پاشوبزاره به اموزشگاه بگو

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

مربی من عالی بود 10 جلسه رفتم بعدشم همون بار اول قبول شدم ولی بعدش پدرماشین بابامو دوس پسرمو در آوردم  همش میکوبیدم اینور اونور و دوس پسرم مجبور بود درستش کنه هم ماشین خودشو هم مال بابامو که بابام نفهمه ولی الان دیگه ماهر شدم برا خودم شوهرم میگه ویراژ بدی بری بکوبی اینور اونور دیگه درستش نمیکنم ها اونموقع دوست بودیم مجبور بودم برا اینکه ولم نکنی باهات راه بیام   

اینکه هنوز دستت نیومده فاصله ی نیم متری طبیعیه و با ی مدت تمرین راحت تشخیص میدی

اما کلا نربی خوبی نداری باید بذاره خودت عکس العمل نشون بدی 

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊