2777
2789
عنوان

ختم معراج (ویژه مجردا)

| مشاهده متن کامل بحث + 25060 بازدید | 3627 پست
سلام دوستان  منم میخوام بخونم

سلام عزیزم اسمتو مینویسم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زینب جون به نیتت خوندم ایشالله به زودی تاپیک بزنی و بگی که قراره ازدواج کنی   خوشبخت بشی الهی

مرسی عشقم😍 انشالله تو هم زودی ازدواج کنی❤

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

گروه سوم:  ۱_شایسته۷۳     ۲_avina77          sara228_3                سایان۹۶_۴                   ۵_eliii1996                           aniiiii745_6                   7_دخترپاییزی_مهر      ۸_دختردی۲به نیت(هدی)        ۹_دختر دی۲ به نیت(مونا)         ۱۰_hana2360به نیت(برادر)           ۱۱_خورشیدان به نیت(برادر)          ۱۲_گلرخ۶۱               ۱۳_rainbow97                            mah993_14                            باران۷۰۵_۱۵             ۱۶_ سمیرا۷۲          arilgirl_17                hana2360_18      19_هاااااناااا(هانیه)       ۲۰_مرضیه_جوووووون به نیت (مریم )        ۲۱_fati1375                             22_7887zahra                 ثریانعامی_۲۳         ۲۴_ محبت۷۹               ۲۵_yasijoon_20به نیت(مرضیه)     ۲۶_aysab                         farrzaaneh_27             28_فاطمه۶۳۷۴               ۲۹_dokhtarakamnafasamبه نیت(سمیه)           ۳۰_راحیل۱۹                  ۳۱_nafas62                    شبنم*۱به نیت(شیدا)_۳۲                   ۳۳_هاااااناااا به نیت(مریمsaydaaa)                      امیدوار۷۰_۳۴          ۳۵_  سَمی                  ۳۶_فِری               ۳۷_ فائزه        ۳۸_زهراصفی خوانی           ۳۹_   baharnazam     اهوخانوم_۴۰       شرمنده من بلد نیستم مرتب بنویسم🙈🙈