2777
2789
عزيزم از تجربه اى كه دارم بهت ميگم تخت نوزاد نوجوان بگير كه بعدا هم بتونى ازش استفاده كنى

ممنون گلم اخه الان نمیخوام خیلی هزینه کنم تا انشالله بعدا واسه دوتا بچه هام تخت و کمد خوب بگیرم

تخت نوجوان بگیر عزیزم ..

من تخت سیسمونی دخترم یه بارم توش نخوابید کلی پولش رو دادم الان که میخواد تو تخت بخوابه جا نمیشه میخوام عوض کنم .

یه کهواره ارزون قیمت برا اول دنیا امدنش بگیر تا 7,8 ماهگی میشه .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون گلم اخه الان نمیخوام خیلی هزینه کنم تا انشالله بعدا واسه دوتا بچه هام تخت و کمد خوب بگیرم

خوب پس اين كارو هم ميتونى بكنى من براى بچه دوومم تخت نخريدم چون مثل شما ميخواستم بدم براشون با ميز تحرير و ...بسازن براى همين فقط يه تشك تخت خريدم و اون چوب زير تختو دادم واسم بسازن حالاهم كه خدا سومى داده ان شاالله ميخوام براى سه تاشون سفارش بدم😆

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

منم یه سرویس خواب واسه پسرم که نوزاده گرفتم اما اصلا استفادش نمیشه دخترم که شیش سالشه ازش استفاده میکنه دوباره واسه پسرم گهواره درست کردم

اگه میشه واسه شفای پسرم محمد طاها صلوات بفرستین😔