2777
2789

چرا انقد همه ب قیافه دقت میکنن 

همه چی شده قیافه (البته اینم بگم که من معمولیم)

مگه دست خود ادمه اخه خوشگلی 

تو مدرسه معلما ب خوشگلا بیشتر توجه میکنن 

دوستم از من خوشگل تره رفته بودیم مغازه لوازم ارایشی فروشنده بهش میگف خوشگل خانم چی میخاین ولی چون خوشگل تر نبودم ب من توجه نمیکرد 

دنیای من کلاااااا شده خوشگلی 

همه چیو با خوشگلی میسنجم 

انگار زشتا دیگ جایی تو دنیا ندارن ،لطفا نگید این جور نیس 

الن یکی میخواد زن بگیره ملاک شده قیافه فقط و فقط 

چرا اخه چراا

مردم ظاهر بین شدم همین جوری هم دارن بدبخت میشن

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور بین مردم ما جا انداختن متاسفانه

احمق بی سواد شاید روزیبتواند حقیقت را درک بکند؛ولی احمق با سواد،هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد...!چون خیال می کند دانا است...

حالا من یه دختر دایی دارم خووشگله...یه جوووووووری کلاس میزاره انگار چی کار کرده دلش فقط به قیافه و لباس وکفش خوشه ولی نه پیشرفتی نه حرفه ای نه علمی.....خوشگلی همیشه نمیمونه باید ببینی ۶۰سالت که شد چقدر دنیادیده و باتجربه ای

اونی که تو رو برای زندگی میخواد فقط و فقط فکر خوشگلی نیست 

کو کو چرا نمیخواد 

بخدا دختر عمم نه فهم داره نه درک داره نه شعور ولی خوشگله بیا نگا خاستگارا براش صف کشیدن

[QUOTE=91109010]حالا من یه دختر دایی دارم خووشگله...یه جوووووووری کلاس میزاره انگار چی کار کرده دلش فقط به قیافه و ل ...[/بعضی ها هم یه جور به خاطر خوشکلیشون مغرون انگار دست خودشونه 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح