2777
2789
عنوان

تولد‌م😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه الان که ۳سال باهاش زندگی کردی باید متوجه میشدی.. هر چقدر مرد مقصرتر باشه پرروتر میشه اگر بخوای مجازاتش کنی.. راههای دیگه ایی برا ادب کردنش پیدا کن چون قهر کنی خیلییییییییی به صررت تموم میشه

فک میکنم بدترین مردا تیر ماهی هان 😂😂😂

شوهر منم تیرماهیه😂😂 رگه خوابشو پیدا کنی عالی میشه چون  خیلیییی غدن ولی از اونور وحشتناک خانواده دوستنا وحشتناک... بگبی کلیتو نیاز دارم میکنه درمیاره میده بهت.‌. باور کن میکنه اینکارو.‌.

دیگه الان که ۳سال باهاش زندگی کردی باید متوجه میشدی.. هر چقدر مرد مقصرتر باشه پرروتر میشه اگر بخوای ...

متاسفانه اصلا سیاست ندارم ک در برابر رفتاراش باید چیکار کنم وقتی زنگ بزنه ب خواهرت فحش بده باید چیکارش کنی در صورتی ک من حتی یبارم با خانوادش بی احترامی نکردم سیاست زنونه بلد نیستم تو این زمینه خیلی خنگم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
شوهر منم تیرماهیه😂😂 رگه خوابشو پیدا کنی عالی میشه چون  خیلیییی غدن ولی از اونور وحشتناک خانوا ...

اره در این ک خانواده دوستن شکی نیست ولی نه در اون  حدی ک میگی فک کنم شوهر تو اشتباهی شده تو تیر ماهیا🤣

اصلا نمیتونیم دو کلمه باهم حرف بزنیم اخر حرف زدن مون دعواست منم باهاش حرف بزنم یا جوابمو نمیده یا ی ...

باهات رفیق نی. باهاش رفیق شی.  هر چی بکی باخنده بگو خودشم میخنده... زیاد بخندونش‌.. بیشتر شوخ باش تو زندگیت.‌. حرفاتو مزه مزه کن بعد بهش بگو... اصن برو کتاب رازهایی در مورد مردان رو بخون... دقیقا از دستوراش استفاده کن... تیرماهیا از یه طرف خیلی اخلاقشون مردونس عیرتین و فلان از اونور وحشتناک احساساتین.... زبونت و شیرین کن براش همیشه اعوشت براش باز باشه بعد یه مدت مثلا یسال بهت اعتماد که کرد دیگه حله...

تولدت مبارک😍امروز تولد منم هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
متاسفانه اصلا سیاست ندارم ک در برابر رفتاراش باید چیکار کنم وقتی زنگ بزنه ب خواهرت فحش بده باید چیکا ...

فحش داد بخواهرت..‌ حرفی نزن... واقعا تو خلوتت منصف باش ببین اشتباه از خواهرته شاید... بعدا وقتی شوهرت ارومه بعد چندروز بگو اونروز خیلیییی دلم شکست برگشتی فحش دادی نه اینکه خواهرمه و فلان من میدونم اون اشتباه کرده ولی تو نباید من رو تحت فشار بزاری و اینا.. بگو که تو طرف اونی و واقعا هم باید طرف شوهرت باشی چون تیرماهیا بشدت از همه لحاط به زنشون حساسن باید همه جوره پشتشون باشی وگرنه ارامش و اعتماد بنفس ندارن... باید همه رو از زندگیت بزاری بیرون بااون یکی باشی بفیه رو بزاری درجه چندم. دقیقا انتطاری که ما از مردا داریم اینا همه رو از زنشون دارن...

باهات رفیق نی. باهاش رفیق شی.  هر چی بکی باخنده بگو خودشم میخنده... زیاد بخندونش‌.. بیشتر شوخ ب ...

بخدا همه اینایی ک تو میگی رو هستم همیشه بگو بخند دارم باهاش وقتی خوبیم خیلی خوبیم ولی موقع دعوا و ناراحتی اون چیزی ک میخوام نیس و نمیشه همه حتی خانوادش میگن ک من چقدر از بقیه عروساشون سرترم ولی موقع دعوا چشاشو میبنده و دهنشو باز میکنه نگاه نمیکنه ببینه طرف کیه و حرمت نون و نمکشو نگه نمیداره با اینکه خیلی از جاها خانوادم ب خاطر من دستشو گرفتن و پشتش بودن ک حتی خانواده خودش نبودن با خانواده من مث دشمن رفتار میکنه