2777
2789
عنوان

تولد‌م😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این دوره و زمونه که همه بلا نسبت مثل گرگ شدن قهر کردن چرا آخه؟ وقتی آخرش به آشتی ختم میشه. بی احت ...

اگه منظورت خیانته دیگه برام مهم نیس چون این کارم کرده بزار بره پیش همون زنا.... ک لیاقتشن اینم از سرم گذشته ولی اینقدر وقیحه ک بازم با رفتاراش باعث ناراحتیم میشه با اینکه میدونه زخم خیانتش هنوز خوب نشده 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
باور کن اگه قبل ازدواج میدونستم ، عمرا با ی تیرماهی ازدواج نمیکردم

منم همینطور بعضی وقتا نمیدونم از کی شاکی باشم ک اومده تو قسمتم .روزای خوشمون خیلی کمه 

الانم پررو شده ها... یک هفتس نیومده آشتی... دیگه قهر نکن باهاش چون نه تنها درستش نمیکنه بدترشم میکنه ...

جالبه کار اشتباه رو اون انجام میده من باهاش قهر میکنم اونم ب جای اینکه اشتباهشو جبران کنه باهام قهر میکنه 

اگه منظورت خیانته دیگه برام مهم نیس چون این کارم کرده بزار بره پیش همون زنا.... ک لیاقتشن اینم از سر ...

خاک برسرش. اون آدم نیس. به هیچ وجه نرو آشتی خودتو سبک تر میکنی. توکه همه راه های بد رو رفته دیگه جسمت نترسه

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
تو اصلا جلو نرو اگه اون مقصره خودش باید جلو بیاد و بفهمه کارش اشتباه بوده تا دیگه تکرار نکنه

این دفعه واقعا نمیرم چون غرورمو شکست آبرومو جلو خانوادم رفت

منم همینطور بعضی وقتا نمیدونم از کی شاکی باشم ک اومده تو قسمتم .روزای خوشمون خیلی کمه 

برا خردادیا فقط مرد مردادی خوبه.  

واقعا نمونشو دیدم ک میگم.  

برادرای شوهرم همه مردادین و خیلی از رفتاراشون با زناشون خوشم میاد 

فقط شانس من تیری بود

خاک برسرش. اون آدم نیس. به هیچ وجه نرو آشتی خودتو سبک تر میکنی. توکه همه راه های بد رو رفته دیگه جسم ...

دیگه نمیزارم اذیتم کنه چه گناهی کردم ک زن شدم چرا همه ناراحتی ها باید برای من باشه دیگه هیچی برام مهم نیس اگه بقیه بعد ۱۰ سال زندگی مشترک ب اینجا میرسن من بعد ۳ سال رسیدم از هیچی نمیترسم آب از سرم گذشته

برا خردادیا فقط مرد مردادی خوبه.   واقعا نمونشو دیدم ک میگم.   برادرای شوهرم همه مردادین ...

یه جا خوندم مرد بهمنی هم خوبه با زن خردادی .

من برادرشوهرم شهریوریه با زنش مث ملکه ها رفتار میکنه من آدم حسودی نیستم فقط تنها چیزی ک ب جاریم حسودیم میشه همینه وقتی میبینم شوهرم اینقدر ماسته اعصابم خورد میشه

یه جا خوندم مرد بهمنی هم خوبه با زن خردادی . من برادرشوهرم شهریوریه با زنش مث ملکه ها رفتار میکنه م ...

شوهره من ماست نیس اما خییییلی زیاد ب خانوادش اهمیت میده ( البته ب منم اهمیت میده ها) ولی توجه بیش از حدش ب اونا منو کفری میکنه. و اینکه خیلی پول دوست و مادی گراس . بیشترین مسايلی ک من ب شکل های گوناگون باهاشون مشکل دارم همیناس

بچه دار نشو فعلا فقط خب چرا اخه چرا انقد زخم زبون میزنین بهم یکم محبت شوخی خنده بغل بوس مهربونی

یبارم حامله شدم ولی خوشبختانه یا متاسفانه خارج رحم شد و سقط کردم .دوباره قصد داشتم ولی وقتی میبینم زندگیمون الان اینجوریه ب کل بچه دار شدن و فراموش کردم با اینکه خیلی عاشق بچه ایم .بوس و بغل و اینا هم هست ولی مشکلاتمون همیشه حل نشده میمونه

شوهره من ماست نیس اما خییییلی زیاد ب خانوادش اهمیت میده ( البته ب منم اهمیت میده ها) ولی توجه بیش از ...

وای گل گفتی دقیقا شوهر منم همینه همیشه بهش میگم تو خیلی خسیسی زورش میاد برا من پول خرج کنه