2777
2789
چه جالب سلام همه که عضو می شن بلد نیستن تاپیک بزنن اونوقت شما بلد بودی تاپیک بزنی ولی نمی تونی اظهار نظر کنی؟؟؟

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خوب چی پرسدی که کسی جوابت رو نداده ؟
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما وارد نمیشی که نمی تونی اظهار نظر کنی عزیزم اون بالا سمت راست که اسمت هست زیرش نوشته ورود وارد شو بعد می تونی اظهار نظر کنی
سعی نکن به یک خوک آواز خواندن یاد بدهی. هم وقت خودت رو تلف می‌کنی و هم خوک را اذیت می‌کنی.
وارد شده که تونسته تاپیک بزنه
mane taze vared che hame chio beham rikhtam
خداوندا من پی اون وعده ی تو اومدم که گفتی بخوان مرا اجابت می کنم تو را. من خواندم تورا حالا دیگه نوبت توست به قولت عمل کنی