2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست
یه مبل سه نفره از بستگان نزدیکم هستن نمیتونم یه سرویس مبل بگیرم اگه مبلغی رو هم بعنوان هدیه اما برای ...

وقتی میری خونشون پول رو بذار ی جای خونه ی جور که نفهمن شما گذاشتی 

بعدن فکر میکنن مال خودشون بوده .مثلا رو اپن یا کشوی اشپزخونه ای دراوری چیزی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مبل سه نفره روش نشستم شکست حالا یه سرویس مبل بگیرم  چطوری اخه

خب مگه مقصر شمایی ک شکست؟ مگه چجور نشستی؟ شیرجه زدی توش؟حتما مبله خودش ی ایرادی داشته

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه اصلا اینطوری نمیشه شاید نفهمن صدقه بدن باز به گردن منه

پس برو ی مشاوره تا کمکت کنن به ی نحوی مطرح کنی وجبران خسارت کنی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
یه مبل سه نفره روش نشستم شکست حالا یه سرویس مبل بگیرم  چطوری اخه

اون خودش شکسته بود شک نکن اصلا هم حق الناس نیس مگه شما چند کیلوی که یه مبل بترکه 300کیلو نه....همین که عذاب وجدان کرفتی ...یه چیزی بیرو بده مثلا افطاری به یه فقیر یا صدقه بده ...کافیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اون خودش شکسته بود شک نکن اصلا هم حق الناس نیس مگه شما چند کیلوی که یه مبل بترکه 300کیلو نه....همین ...

مگه یه مبل تا چند کیلو تحمل داره وای من دارم دیونه میشم از این همه سال فکرم مشغولشه

مگه یه مبل تا چند کیلو تحمل داره وای من دارم دیونه میشم از این همه سال فکرم مشغولشه

خیلی تحمل داره اگه خودش نشکسته باشه در اثر ضربه ..با نشستن خالی شما هیچی نمیشه خیالت راحت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌