2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔

93 بازدید | 9 پست

دوستان من متاهلم و ۹۶ عقد کردم و و ۹۷ هم اومدم سره خونه زندگیه خودم

دانشجو هستم رشتمم فلسفه هست دانشگاه دولتی

ولی من اصلا به درس علاقه ندارم

واقعا ندارم

و فقط بخاطر حرف مامانم و مردم میرم ۱۹ سالمه

و سختمه فشار رومه

هم خونه زندگیم و شوهرم هست همم دانشگاه

هم آشپزی

هم قشنگگگگ پول کرایم و پول خورد و خوراکم تو دانشگاه  میشه ترمی ۲ میلیون 

الانم ترم دوممه

و امتحانام شرو میشه ۱۸ خرداد 

من دانشجوی شبانه هستم و ترمی ۱ تومنم باید بدم دانشگاه

فقط برای گرفتن مدرک  ک بعدا بذارم لب کوزه آبش رو بخورم

چیکار کنم شوهرمم میگه ب دردت نمیخوره و اول و آخرش پیش خودمی ولی با این حال منعمم نمیکنه که مثلا بگه نرو

وای خودم واقعا کلافه شدم به هیچ کاریم نمیتونم برسم

فقط خستگیش ب تنم میمونه از یه طرفم میبینم سه سال دیگم باید بخونم و پول بدم

اونم منی ک درسام خوبم نیس  و بع زور میخونم در حد ۱۲ ابنا بیارم

چیکار کنم بنظرتون 

تو رو قرآن خواهرانه راهنماییم کنین

من خودم میگم ول کن دانشگاهو قشنگ بچسبم ب زندگیم پول تو جیبیمم ک میگیرم و خرج دانشگاه میکنمو

جمع کنم هم پس انداز داشته باشم هم خرج خودم کنم

برم دوتا کلاس ک ب دردم بخوره 

مثلا کلاس کیک پزی  یا حتی ارایشگری

من گیتارم خریدم  ولی هنوز نرفتم یاد بگیرم میگم پولمو ک جمع کردم برم کلاس گیتار

برم دنبال کارایی ک دوسشون دارم 

به حای اینکه ۴ سال از عمرمو اینجوری کنم 

تو رو خدا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باهات موافقم عزیزم بنظرم درس براچیته برو کلاس آرایشگری چیزی ک بدردت بخوره بعدشم برای خودت زندگی کن ن حرف دیگرون

زندگیم پرازعشق و محبته  خدایا هزاران بار شکرت  

سلام عزیزم،من خیلی ب درس خوندن وادامه تحصیل علاقه دارم،شاید اگ رشته ای میرفتی ک موردعلاقت بود الان اینجوری نمیگفتی

بنظرم واقعا خیلی سخته هم ب زندگی و شوهر وبچه برسه ادم هم ب کار و کلاس ،من جای شما بودم نمیرفتم چون همسرتونم میگه ک اول اخر پیش خودمی معلومه دوس نداره بخونید وشاغل بشید،

ی مدت بی خیال درس بشید وب کارای مورد علاقتون برسید خیاطی ،ارایشگری،موسیقی یا هر چیزی ک دوس دارید وهمسرتون اوکی هس باهاتون

پسرم عاشقتم،نفس مامان

ببین شوهرت چ جورآدمیه بعدخودت تصمیم بگیر

خواهرمنم نرفت.نشست خونه.شوهرش دیگه بهش پول نمیداد.همشم میگفت بی عرضه ای وبهش سرکوفت میزد.دخالت وطعنه خانواده شوهرشم از ی طرف.حتی شوهره پول کلاسم بهش نمیدادبعدم میگفت تو ک خونه بیکاری بجاش بروخونه مادرم کمکش کن

آخرسرم خواهرم طلاهاشوفروخت ورفت دانشکاه بازادامه داد

بستگی ب شرایط خودت داره عزیزم

من از ریاضی خوشم نمیومد ولی رفتم بعدالان رشتم و عوض کردم ک برم تجربی کلی پول دادم وباید دوباره کنکور شرکت کنم،ولی چون دوس دارم تجربی رو مشتاقانه میخونم وتست میزنم،بااینک یه بچه دوساله دارم وزندگی و کاراش😥

پسرم عاشقتم،نفس مامان

نظر خودت درسته وقتی علاقه نداری چ فایده برو چهارتا کلاس میوه ارایی و اشپزی تازه کسب درامد هم میکنی

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه