2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

3044 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من تقریبا ازسال93قارچ ناخن گرفتم نمیدونم چی شد که ناخن‌های دستم قارچ گرفتن الان حدود 5سال ناخنام زشت شدن ی جور بدی. اززندگی ناامید شدم ی دکتر خوب سراغ دارین ک قارچ ناخن درمان کنه واقعا کارم دیگه داره به انتحار میرسه. لطفا اااا کمکم کنید. هردکتری رفتم جواب نداده هرداروی سنتی و اسلامی استفاده کردم درست نشد. شب و روز ندارم.دارم دق میکنم😭😭😭😭😭

نیدونم☹

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زنداییم پوست دستش یه حالت خییییلی ناجور و زشتی شده بود،یه مدت حنا گرفت الان خوبه،

میگم تو هم یه مدت سر انگشتاتو حنا بگیر شاید خوب شد

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
علایمش چیه؟؟؟

ناخنام زرد شده وقتی زیاد دستم توآب بود چرک سفید ب بویی ازناخنم میزدبیرون و ناخنم پلاسیده میشد. اولش ناخنام بلند بود یهو شکست آزمایش دادم گفتن قارچ. ولی تاحالا دکترخوبی پیدانکردم درمان کنه. 

ناخنام زرد شده وقتی زیاد دستم توآب بود چرک سفید ب بویی ازناخنم میزدبیرون و ناخنم پلاسیده میشد. اولش ...

خوب زودتر برو دکتر پوست انشالله زودتر خوب شی

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
من زنداییم پوست دستش یه حالت خییییلی ناجور و زشتی شده بود،یه مدت حنا گرفت الان خوبه، میگم تو هم یه ...

حنا گذاشتم افاقه نکرد میگن قارچ ناخن سخته. ی دکتر خوب باید باشه بگه دقیق چکاکنم 

استارتر الان خوب شدی؟چیکار کردی ناخنات چی شد؟

تورو خدا جواب بده منم یه ناخنم اینجوره

خواهش می کنم جواب بده عزیزم

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
استارتر الان خوب شدی؟چیکار کردی ناخنات چی شد؟ تورو خدا جواب بده منم یه ناخنم اینجوره خواهش می کنم ...

سلام عزیزم اگه تازه این شکلی شدی اولا ناخن گیر اون ناختو جداکن از ناخن گیر ناخن‌های دیگت چون قارچ سریع تکثیرمیشه ازطریق ناخن گیر. دوما مطلقا اون ناخنت تو آب نخوره دستکش بپو‌ش. سوم توی روز روزی دوبارصبح وشب یه سرپوش وایتکس بریز توی ی سرپوش آب یعنی آب و وایتکس ی اندازه باشه هربار یک دقیقه بعدم ی پماد کلوتریمازل از داروخانه بگیر بعد هر1دقیقه ک انگشتتو گذاشتی تواون آب وایتکس بزا خشک بشه ازاین پمادبزن زود خوب  میشی 

سلام عزیزم اگه تازه این شکلی شدی اولا ناخن گیر اون ناختو جداکن از ناخن گیر ناخن‌های دیگت چون قارچ سر ...

منم شوهر انگشتش حس میکنم قارچ گرفته کجا میتونم عکسشو براتون بفرستم..نگرانم‌توروخدا راهنماییم کنید تاگوش بده بره دکتر جون به لب میشم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎