2789
عنوان

پول

88 بازدید | 10 پست

سلام,بچه ها یک ماهی میشه یکم پول پیش مامانم داریم ک چیزی براش خریدیم هنوز پس نداده,الان میخوایم وام بگیریم یه مقدار پول تو حساب هست و باید مقداریم ک پیش مامانمه بزاریم روش ک امتیاز حساب بالا بره,مامانمم میدونه ولی خب هنوز پس نداده,میتونه از پس اندازش برداره بهمون بده اما ما رومون نمیشه چیزی بگیم,میترسم یفکری کنه اخه خیلی بهمون قبلنا لازممون میشد قرض میداد,از طرفی الان خودمونم لازممونه نمیدونم چیکار کنم,چجوری بگم,اصلا بگم نگم؟چطوری بگم؟کسی اگه میتونه بگه چطور محترمانه بگم حرفمو

دختر پاییز

من باشم میگم مامانت هم ناداحت نمیشه درک میکنه که احتیاج دارین حالا اگر مقداریش رو بده بازم خوبه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مستقیم نگو.بگو قراره شنبه  پول بذاریم که وام بگیریم. حالا نگران نباش کلا چندروز اینور اونور می ...

یه بدیی ک شوهرم داره وقتی پس اندازش دست خورده میشه دیگه از دم شرو میکنه ب خرج کردن,حتی ما مسافرت رفتیم خودم مقدلری پول داشتم خرج کردیم ک دس به پس اندازش نزنه ک تا تهش بره,حالا ک حسابش دست خورده میشینیم حساب کتاب میکنیم,میبینم چقدر خرج شده

دختر پاییز

از اول قرارتون بوده كه پول اون خريد  رو بهترن برگردونه ؟

اگر آره راحت بگو مامان جونم الان خيلي به اون پول نياز داريم اگر سخت نميشه برات ميتوني الان بهمون بدي؟ 

اگر هم كه قراري نبوده اصلا صحبتي نكن 

یه بدیی ک شوهرم داره وقتی پس اندازش دست خورده میشه دیگه از دم شرو میکنه ب خرج کردن,حتی ما مسافرت رفت ...

انشاالله یواش یواش میذارید سرجاش نگران نباش ارامش داشته باش.منم کلی ازین غصه هاا خوردم اما وام که میگیری بدتره.دیگه قسط ارامش نمیذاره برات.یعنی هردوجور استرسه

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
از اول قرارتون بوده كه پول اون خريد  رو بهترن برگردونه ؟ اگر آره راحت بگو مامان جونم الان خيلي ...

اره بابا اصلا همون موقع کارتشو داد ک بریم پولو بکشیم شوهرم گف حالا عجله ای نیست خودم میدم بعد حساب میکنیم,بعدش شبش اومدیم انتقال بدیم دیدیم رمز دوم نداره کارته گفتیم فردا میریم عابر دیگه همینطوری طول کشید

دختر پاییز
انشاالله یواش یواش میذارید سرجاش نگران نباش ارامش داشته باش.منم کلی ازین غصه هاا خوردم اما وام که می ...

من کلا حاضرم قسط بدیم ولی وقای میخوایم چیزی بخریم مث خونه ماشین چیزی,من خیلی اقتصادیم و حساب کتاب میکنم چون همسرم خیلی رله س,همینم اعصابمو خورد میکنه,خیلی دوس دلشتم همسرم اقتصادی بود تا من ریلکس باشم انقد دودوتا چهارتا نکنم

دختر پاییز
من کلا حاضرم قسط بدیم ولی وقای میخوایم چیزی بخریم مث خونه ماشین چیزی,من خیلی اقتصادیم و حساب کتاب می ...

اوه اوه پیر میشی که. مرد باید بیوفته جلو و زن کمک و همراهش

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم