2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصد طلا تو طلای ۲۴ عیار بیشتره،

میدونی که طلا خالص نیست و درواقع یه آلیاژه

چون طلای خالص نرمه

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
اون18 این یکی24

دمت گرم😂😂

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
درصد طلا تو طلای ۲۴ عیار بیشتره، میدونی که طلا خالص نیست و درواقع یه آلیاژه چون طلای خالص نرمه

درسته ميگم ديجي كالاطلاهم داره ميشه خريدكردمشكلي پيش نمياد

درسته ميگم ديجي كالاطلاهم داره ميشه خريدكردمشكلي پيش نمياد

دیجی‌کالا فروشگاه معتبریه،فک نکنم مشکلی داشته باشه،ولی طلا بهتره از طلافروشی بگیری،

اگه منظورت اون دستبنداییه که تازه تو دیجی کالا اومده،تو طلا فروشی هم هست ازشون.بهتره از طلافروشی بگیری

قيمتش هم كه فرقي نميكنه ديگه نه

دیجی کالا کمی گرونتره

اتفاقا طلای دیجی کالا انگار فقط رو کشه خیلی ارزونه

طلا تو دیجی‌کالا من ندیدم،فقط اون دستبندا رو دیدم که یه تیکه پلاک طلا وسطشه،اونا تو طلافروشی هم زیاد گرون نیستن.

ولی قیمت طلا همه جا یکیه،چطور ممکنه ارزونتر باشه☹

طلا تو دیجی‌کالا من ندیدم،فقط اون دستبندا رو دیدم که یه تیکه پلاک طلا وسطشه،اونا تو طلافروشی هم زیاد ...

برو ببین همه مدل داره

مثلا یه جفت گوشواره حدود ۵۰۰ تومن مگه میشه؟

منم از قیمت طلا سر درمیارم آشناها قصد خرید داشته باشن با هم‌میریم اما اونجا یه کم‌عجیبه

🖤