2777
2789
عنوان

چیکار کنم یادم ؟؟؟؟؟؟؟؟

57 بازدید | 2 پست

میدونم کار بدیه از مردای دیگه جلو شوهرت تعریف کنی ولی وقتی حرصم میگیره به صورت نامحسوس مثلا میگم شوهر فلانی فلان کار و کرده یا اینجوری برخورد میکنه یا مادرشوهر فلانی اینطوریه(البته به صورت جمله خبری ن تاکییدی، و در مواردی ک حق با منه) ولی تصمیم گرفتم اصلا دیگه تعریف نکنم ولی هی یادم میره! یا اینکه تصمیم گرفتم از خانواده اش گله نکنم(در حالیکه خودشم بهم حق میده ولی باز طرفداری میکنه) چیکار کنم این دو مورد مهم یادم نره؟

عزيزم خب يكم رو سياسته زنانت كار كن 

هميشه فك كن قبل اينكه ميخاي بگي حرفاتو ديگ يادت نميره 

مثلن بجاي اينكه از شوهر بقيه تعريف كني خوبي همسر خودت و بهش بگو 

اينجوري علاقه شوهرت ارزشت پيش شوهرت همش خيليي خيليي بيشتر ميشه 

از خانوادشم چيزي نگو بذار خودش بفهمه و خودش برخورد كنه باهاشون اگه رو سيايتت كار كني كلا همه چي باب ميلته 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

اول اینجوری بودم ولی دیدم خانواده اش کار خودشونو میکنن و برام تصمیم میگیرن از سکوتم سواستفاده کردن، روشم عوض شد و از همون موقع هی یادم میره نگم و اون کاری ک باهام کردن رو مخمه، ولی باز میخام مث قبل بشم سختمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید