2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه با مرغ خوشمزه تره ولی کلی من اینجور دزست میکنم همه ام میگن خوبه

خیلی خیلی خیلی کم‌ردغن‌ته ماهیتابه میزنم با ی ککچولو زردچوبه، بهد گردو اضافه میکنم وتفت میدم

یکم که رنگش عوض شد به مقدارکافی آب نیریزیم و ی قل که خورد رب انارم اضافه میکنم و برلی اینکه بهترشه یذره ارد تفت میدم بهش اضافه میکنم‌و میذلرم جا بیفته خودش کلی روغن‌میندازه

شما با گوشت نیخوای گوشت وپیاز وادویه خوب مخلوط کن و قلقلی کن سرخ کن نیم ساعت اخر بنداز تدش

پیاز و با گردو تفت بده بعد اب بریز روش بزار قشنک بپزه روغنش در بیاد بعدشم رب انار و شکر .

گوشت چرخکرده هم با پیاز قلقلی کن سرخ کن اخر کار اضافه کن بزار جا بیفته

دخترم تمام زندگی من

فسنجون فقط ترررررش و فقط با مرغ دیگه ام حرف نباشه تامام. 

من اگه رییس جمهور بودم فسنجون شیرین رو ممنوع و خوردنش رو جرم اعلام میکردم 

اگرم اخوند میشدم میگفتم فستجون شیرین حراااااام است وسلام نامه تمام 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

سلام دوستم

من اینطوری درست میکنم: یه کوچولو روغن میریزم پیاز رو تفت میدم تا سبک شه و بعد زردچوبه و فلفل اضافه میکنم بعد هم گردویی که کامل آسیاب شده باشه هرچی گردو له تر باشه فسنجونت روغن بیشتری پس میده و میذارم جا بیوفته و آخرای پخت چند تیکه یخ اضافه میکنم  این باعث میشه خورشتت به روغن بیوفته در نهایت رب انار و شکرش رو اضافه میکنم بسته به ذائقه و نمک میزنم و قلقلی هایی که سرخ کردم رو اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت هم خورشت با گوشت و رب جا بیوفته.

امیدوارم برات مفید باشه  

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.