2789
ماهیانه نداریم اگه بهش بگم ماهیانه خندش میگیره  ولی هر چی بخوام خودش میخره

ماهیانه واسه این بنظرم واجبه که بعضی خرجا رو ادم دوست نداره واسه همسر توضیح بده یا مثلا بخواد بفهمه چون ممکنه مخالفت کنه بخاطر این میگم عزت نفس زن پایین نیاد

هرچیز که در جستن آنی ....آنی
ببین شوهرت چجوریه اگه واقعا خودش خسیس نیست و فقط پول نداشته که عروسی بگیره سخت نگیر سالگرد ازدواج بگ ...

نه پدر و مادرش داشتن و نگرفتن مادرش پیچوند ان شالله خدام میپیچوندش تو زندگی واگزهرش کردم به خدا که یه حسرت بزرگ رو دلم گزاشت

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سخت نیس اینطوری؟

نه،،،تا حالا که سخت نبوده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من کلا از بچگی هم اینجوری دیدم که همیشه بابام حقوقش دست مامانم بود و اون هیچوقت نمی‌گفت پولا رو چیکا ...

دقیقا

بستگی به رفتار زن هم داره ولی بعضی مردام کلا رو پول سخت گیر هستند

هرچیز که در جستن آنی ....آنی
ماهیانه واسه این بنظرم واجبه که بعضی خرجا رو ادم دوست نداره واسه همسر توضیح بده یا مثلا بخواد بفهمه ...

موافقم مثلا من هدیه واسه خانوادم می خرم یا مثلا آبجیامو مهمون می کنم لازم نیست به همسرم بگم

برام عروسی هم نگرفتن بی هیچ سر و صدایی پاشدیم اومدیم خونه خودمون 😢 این قضیه عین خوره افتاده بجونم ...

عزیزم  اگر ب همین‌منوال ازخواسته هات بگذری عادت میکنه ک زن خرج نداره  و قطعا زنی ک خرج نداره  ارج نداره ب همون اندازه ک خرجت کنن ارزش برات قائلن متاسفانه ..... حالا عروسی نگرفتی   عیبی نداره گذشته  شاید واقعا درتوانش نبوده ولی از خواسته های طبیعی دیگه ات کوتاه نیا و گذشت نکن  بگو نیازداری  بزاربدونه زن خرج  داره والا هم عادت میکنه  هم بی مسئولیت میشه هم باورمیکنه ک تونیاز ب چیزی نداری پول دادن براش سخت میشه

خواهرشوهرمن بهترین جهیزیه روبرد وتمام رسومات و ب جااورد خونه باباش پادشاهی میکرد ولی میگفت ازشوهرم هیچی نمیخوام نداره گناه داره  حالام شوهرش عادت کرده صبح روز عروسیم  فرستادش سرکار هیچ پولیم  دست زنش نمیزاره بمونه  چون  عادتش داد زنش ب اینکار و الان خسیسه بنطرمن ....تازه اولشه  شاید ب چشم نیاد ولی توزندگی این مشکل بزرگی خواهد شد 

سعی کن ازاین پس  بهش بگی ک زن ب پول نیازداره براش درحدمعقول و بودجه اش خرج بتراش  بزار بدونه زن  خرج داره  والا  دودش ب چشم خودت میره گلم 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
چون قبلا اینجوری نبوده پس امیدوار باش که میتونه باز تغییر کنه

راستش دیگه اصلا برام اهمیتی نداره بودنش نبودنش سلامتیش مرگش همش برام یکیه چون خیلی وقته داره با رفتاراش عذابم میده تنها چیزی ک بهش فکر نمیکنم همین مسائل مادیه هرجا کمک خواست کنارش بودم اما بد جواب داد

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

حساب کتاباش کلا دست منه،هرچیم بخوام میخره برام،ماهیانه نمیگیرم چون اصلا پولی نمیمونه اخرش،راضیم اینجوری

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
درسته

مرسی برکه جان خیلی کمک کننده بود پیامهات

همسرت چی خوبه؟؟

ان شاالله خداشفا بده، اون خانمه ک گفتی ازقران میگه چی ب چیه شمارشو بگو، برا خودت ج داده تاحالا؟؟ درست بوده؟ 

برا بیماریت ایت الله تبریزیان و طب اسلامی سرچ کن برو، احتمالا کمک کنن،خیلی بیماریارو مداوا کردن.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
درسته

مرسی برکه جان خیلی کمک کننده بود پیامهات

همسرت چی خوبه؟؟

ان شاالله خداشفا بده، اون خانمه ک گفتی ازقران میگه چی ب چیه شمارشو بگو، برا خودت ج داده تاحالا؟؟ درست بوده؟ 

برا بیماریت ایت الله تبریزیان و طب اسلامی سرچ کن برو، احتمالا کمک کنن،خیلی بیماریارو مداوا کردن.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نشد خصوصی ارسال کنم برات، پیغام داد ک دوستم نیستی !! بت درخاست دوستی میدم باز

درسته

اینم ببین خاستی

https://www.google.com/search?q=بیماری دایی ابراهیم&oq=بیماری دایی ابراهیم&aqs=chrome..69i57j0l2.7424j0j4&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8