2821
2789
چطور مگه؟

چون دقیقا عینه شرایط خواهر شوهر من رو دارین

اونم شوهرش اسکانیا داره همش جاده هس 

اون با بچه هاش خونه پدر شوهرم

ببخشید اگه کنجکاوی کردم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
نیازاتو بهش بگو لیست خریدم بنویس بزن در یخچال  کم کم تغییر میکنه بنظرم

همه اینکارارو کردم فایده نداره چون قبلا اینجوری نبود همه چی دست خودم بود ولی نمیدونم چی زیر گوشش خوندن ک کلا لقمه نونی هم ک تو خونه خودم میخورم بهم روا نمیدونه 😐 چه برسه خرجای دیگه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون دقیقا عینه شرایط خواهر شوهر من رو دارین اونم شوهرش اسکانیا داره همش جاده هس  اون با بچه ه ...

چه جالب

نه عزیزم

اخه دقیقا زدی تو خال

کنجکاو شدم یهو😁😁😁

دوباره میسازمت💪

خوبه اینطوری بعضی مردا فک میکنن کنترل و اختیارشون دست زنشون میشه اگه کارتشون رو کلا بدن به همسرشون

من کلا از بچگی هم اینجوری دیدم که همیشه بابام حقوقش دست مامانم بود و اون هیچوقت نمی‌گفت پولا رو چیکار میکنی

الان خواهرم شوهرش اینجور نیست طفلی خیلی اذیت میشه میگه برای هر چیزی باید بگم فلان چیز رو میخوام

البته بستگی هم داره ها

من و مامانم اصلا اهل ولخرجی و بریز بپاش الکی نیستیم

ولی اون خواهرم اگه کارتا دستش باشه از دهم هر ماه باید کاسه ی چه کنم چه کنم دست شوهر بیچارش باشه 😂😂

اصلا مدیریت نمیکنه

برای همین مامانم میگه شوهرش کار خوبی میکنه که کارت بهش نمیده 😁😁

چه جالب نه عزیزم اخه دقیقا زدی تو خال کنجکاو شدم یهو😁😁😁

😂😂😂😂

آره دیگه

بیشتر اقوام شوهرم ماشین سنگین دارن وضعیت خانوماشون تا بچه هاشون بزرگ شن و بتونن شب تنها خونه خودشون بمونن همینه دیگه 😂😁

همه اینکارارو کردم فایده نداره چون قبلا اینجوری نبود همه چی دست خودم بود ولی نمیدونم چی زیر گوشش خون ...

چون قبلا اینجوری نبوده پس امیدوار باش که میتونه باز تغییر کنه

برام عروسی هم نگرفتن بی هیچ سر و صدایی پاشدیم اومدیم خونه خودمون 😢 این قضیه عین خوره افتاده بجونم ...

مطمئن باش بمرور خیلی بهتر میشه فقط عاقلانه و با سیاست باید رفتار کنی با تندی و دعوا بدتر میشه

هرچیز که در جستن آنی ....آنی
برام عروسی هم نگرفتن بی هیچ سر و صدایی پاشدیم اومدیم خونه خودمون 😢 این قضیه عین خوره افتاده بجونم ...

ببین شوهرت چجوریه اگه واقعا خودش خسیس نیست و فقط پول نداشته که عروسی بگیره سخت نگیر سالگرد ازدواج بگیر لباس سفید هم بپوش اون موقع آتلیه هم برو به بقیش هم فکر نکن گذشته ها گذشته آینده رو بساز 

دستمو ول نکن🤲🏻
چرا جشن نگرفتی

مامانش یجورایی پیچوند ... باورت میشه یکبارم ننشست خونه ما با پدر و مادرم راجب جشن صحبت کنه ... هر موقع هم مامانم بحثشو پیش گشید پیچوند و اخرشم که ... نگرفتن

هیچوقت نمیبخشمش 😢

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792