2777
2789
عنوان

فولیکول 18

11609 بازدید | 27 پست

سلام برو بچ نماز روزه هاتون قبول.... 

من روز 12 سیکلم رفتم سونو داخلی

دکتر گفت فولیکول ها یکیشون 16 و یکی 18 بود

بعد دوتا سوزن hcg فک کنم برام نوشت ک باید جمعه بزنم و شبش رابطه داشته باشیم کسی تجربه داشته بااین روش بچه دار بشه من 8 ماهه اقدامم نشده.... 

اتفاق خوب من منتظرتم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با فولی ۱۸.۲۰.۲۱ای یو ای کردم گرفت خدامیدونه کدومش گرفت .ولی سقط شد ۲ماهگی

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

برا روز دوازدهم فولی 18 عالیه تا تخمک گذاری میشه 20 که بهترینه 

احتمالا باردار میشی عزیزم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
برا روز دوازدهم فولی 18 عالیه تا تخمک گذاری میشه 20 که بهترینه  احتمالا باردار میشی عزیزم

جانم از مطلبت خوشم اومد

واقعاً بي خيالي بهترين راه بارداريه

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
جانم از مطلبت خوشم اومد واقعاً بي خيالي بهترين راه بارداريه

😊😊آره عزیز

استرس تخمک رو تخریب میکنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
برا روز دوازدهم فولی 18 عالیه تا تخمک گذاری میشه 20 که بهترینه  احتمالا باردار میشی عزیزم

آش رشته جان خوبی .عزیزم یادته بهم گفتی ورزش کن و فلان 

منم رفتم پیاده روی و ورزش 

همون ماه باردار شدم 

ولی متاسفانه سقط شد پونزده روز پیش ...

برام دعا کن عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

آش رشته جان خوبی .عزیزم یادته بهم گفتی ورزش کن و فلان  منم رفتم پیاده روی و ورزش  همون م ...

سلام عزیزم

ناراحت شدم برات😕

البته سقط نشونه خوبیه خیلی 

همین که میدونی امکان بارداری وجود داره عالیه 

رحمتو گرم کن بعد 40 روز شروع کن دوباره

سلام عزیزم ناراحت شدم برات😕 البته سقط نشونه خوبیه خیلی  همین که میدونی امکان بارداری وجود د ...

اره اصلا معجزه بود ...به من گفته بودن انقدر تخمکت ضعیفه اصلا امکان نداره ...فقط با ای وی اف و ...

ولی بعد از سقط دکترا گفتن باید لوله هامو ببندم 

برا م خطر داره بیماری خونی دارم 

منم نرفتم 

دکترا خیلی حرفا میزنن والا 

میبوسمت عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببخشید عزیزم بین چند تا چند باشه خوبه؟ من باید سونو بدم. و برای تعیین جنسیت باید چندباسه

گلم من تخمدانم یکیش همش ازادمیشه که 21بود .اون یکی تخمدانم 5.امادکتر گف حاملگیت 30درصده از100درصد .حالاشما دوتافولیکولات 18؟از18بالاباشه تضمینیه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤