2821
2789
عنوان

پس انداز

486 بازدید | 42 پست

بچه ها خواهرمو انقد دعواش کردم که یه کم پس انداز کنه و همش ولخرجی نکنه حالا الان میگه خب من خیلی بتونم جمع کنم ماهی یه تومن میشه چی باهاش بخرم؟ آخه الان که یه تومن چیزی نمیشه..من بهش گفتم طلا بگیره..شما چه پیشنهادی دارید؟

ه پوستت لک داره 😭

اگه جوش هاتون زیبایی صورت تون رو ازتون گرفته 😱

اگه پوستت تون سبزه و یا تیره شده 😔

اگه راه های زیادی  رو رفتید و ننیجه نگرفتید 😢😢

اگه چروک ها باعث شده خیلی پیر تر از سن تون به نظر برسید 😞

اگه منافذ پوستی روی پوست تون دارید و آذارتون میده 😐😐

اگه زیر بغل و بیکینی و سایر نقاط بدن تون تیره شده و هر کاری کردید و روشن نشده 🤷‍♀

دیگه همه ی اینا رو فراموش کنید 🙅🙅

اینجا کرم ها و صابون هایی عرضه میشه که اصلا لایه بردار نیست و پوست رو شاداب زیبا و جوان میکنه 💁💁

دیگه کافیه هر چی با مشکلات پوست تون کلنجار رفتید ✋✋

لیزر و میکرودرم و بقیه ی راه های خطرناک رو فراموش کنید 🚫🚫

تنها با مصرف دارویی ک مخصوص پوست شما ساخته میشه میشه مشکلات پوست تون رو رفع کنید ✅

از اندامتون ناراضی هستید?میخواین عییین باربی بشین 😍میخوتید لاغر بشید?چاق بشید?بدوووووویین بیاین

راز زیبایی اینجاست 👌

@Khodaye_mannn

برای مشاوره من اینجام 👇

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

اگ طلا اومد پایین چی؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پولي رو كه لازم نداره طلا بخره ميتونه وام خونگي برداره  يا وامي ك قسطش ماهي يه تومن باشه يه م ...

وام خونگی خیلی خوبه ولی کسی از اشناهامون نداره...قسط رو میترسه چون میگه مطمئن نیستم هر ماه یه تومن بتونم پس انداز کنم

اگ طلا اومد پایین چی؟؟

طلا حتی اگه پایینم بیاد مثلا دویست تومنم بشه بازم پس انداز طلا خوبه چون در دراز مدت همیشه افزایش قیمت داشته اگه واسه زمان کوتاهی بخوای بخری و بعد بفروشی بابازار الان به درد نمیخوره ولی برای چند سال بخوای نگه داری ارزش داره هیچوقت ضرر نیس