2777
2789
من دیشب گذاشتم ایتقدر دوتا خطش پرررررر رنگ افتاد خودمم متعجبم هنوز ان شاءالله دل همه منتظرا شاد بش ...

عزیزم مبارک باشه ایشالاااا، من پارسال دقیقا همین روزا فهمیدم باردارم ولی قلبش تشکیل نشد انداختم هنوز بعد یکسال فراموشش نکردم خیلی ضربه سختی بود انشالله اگه باردار باشم بچم سالم باشه بمونه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هاله که افتاده بعد کمتر از دو دقیقه بود

درسته پس، مبارکه☺️

بیبی چک منم سه روز بعد تأخیر کم رنگ بود، همون روز آزمایش دادم بتام 170 بود! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مبارکه ای جان عاشقققققق این صحنه ام تجربه اش کنم باور میکنین همونجا فریاد میزنم 

عزیززززم انشاله خیلیییی زووود تجربه اش کنی من پارسال همین موقع ها بچه ام افتاد نموند برام الان اگه واقعا باردار باشم یکی از بزرگترین نعمتاشو خدا بعد یکسال سختیش بهم داد هنوز بعد یکسال درد اون بچم کم نشده بود

عزیزم مبارک باشه ایشالاااا، من پارسال دقیقا همین روزا فهمیدم باردارم ولی قلبش تشکیل نشد انداختم هنوز ...

ان شاءالله بسلامتی بغلش میگیرین دوست من. نگران نباشین. سونو هم زود نرین حداقل بذاری هشت تا ده هفته بگذره

من سومین بارداریمه. پسرمم توی ماه مبارک باردار بودم.خیلی خوبه توی چنین ماهی، این خبرای خوش بهمون برسه. کاش همه منتظرا تا عید فطر حاجت روا بشن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بخدا دیگه نا امیدم دیگه دستم به هیچ کاری نمیره تا حالا سیصد چهار صدتا از این بی بی ها زدم منفی بود فقط یه خط بابا لامصب دوخط که دنیارو اخر نمیکنه جون بکنی ایشالله