2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ریسکم رو یادم نی خیلی بالا نبود ولی امینوسنتز کردم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
من غربالگری اولو ندادم دوم ریسک زد دیروز رفتم آزمایش سلفری دادم ۱۰روز دیگه جوابش میاد من هفته ۲۰ام آ ...

سلام عزیزم

من هفته ۱۸ آمنیوسنتز شدم.

هفته ۱۹ جوابش میاد.

ریسکت چند بود؟ بچه ت سالمه؟

سلام عزیزم من هفته ۱۸ آمنیوسنتز شدم. هفته ۱۹ جوابش میاد. ریسکت چند بود؟ بچه ت سالمه؟

عزیزم توضیح دادم بله سالمه من آزمایش سلفری دادم ریسک هام خوب بود فقط یکیش بالا بود 

سلام به مامانای گل.چند روز پیش یه تیزر شبکه 3 پخش کرد. که قراره از مامانایی که پا به ماهن و دوران بارداری متفاوت و جالبی دارن .مخصوصا شما که آزمایش های ژنکیتون جوابش مثبت بوده بعد فهمیدید که نی نیتون صحیح و سالمه

. یک مجموعه ی تلوزیونی ساخته بشه.گفتم به شما هم اطلاع بدم شاید دوست داشته باشید ثبت نام کنید.من خودم ثبت نام کردم.

اینم اسم صفحه ی اینستاگرامشه pabemah_tv

سلام به مامانای گل  

چند روز پیش یه تیزر شبکه 3 پخش کرد. که قراره از مامانایی که پا به ماهن و دوران بارداری متفاوت و جالبی دارن ، یک مجموعه ی تلوزیونی ساخته بشه.

گفتم به شما هم اطلاع بدم شاید دوست داشته باشید ثبت نام کنید.من خودم ثبت نام کردم.

اینم اسم صفحه ی اینستاگرامشه pabemah_tv

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز