2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۲۱سالمه یه پسر ۲ونیم ساله دارم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
عه دقيقا تااينجاشم مث منه خب بعد چحوريه همسرت اومد جلو؟وخودشو به خانوادت نشون داد

چقد جالب😍 من که مامانم از همون اول میدونست. کم کم کل خانوادمون فهمیدن جز بابام. خانواده اونم از اول یه مقداری در جریان بودن ولی سال سوم دوستی منو به مامانش نشون داد و کل خانوادش فهمیدن. بعدم اول از خودم به صورت سوپرایز خاستگاری کرد و بعدش با خانواده اومدن خاستگاری

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چقد جالب😍 من که مامانم از همون اول میدونست. کم کم کل خانوادمون فهمیدن جز بابام. خانواده اونم از اول ...

ماهم تقريبا خونواده اون منوميدونن ولي فعلا خواستگاري ازخانوادم نكرده به خاطر مشكل مالي ،شما مشكل مالي نداشتين؟

ماهم تقريبا خونواده اون منوميدونن ولي فعلا خواستگاري ازخانوادم نكرده به خاطر مشكل مالي ،شما مشكل مال ...

اون اوایلش که خب چیزی نداشت. رفت خدمت ولی خب مرز کردستان بود خیلی خطرناک بود چندبار نزدیک بود کشته بشه دور از جونش بعد وسطای خدمت مجبورش کردیم برگرده. با اینکه لیسانس مهندسی صنایع با معدل ۱۶ وخورده ای داشت اما چون کارت پایان خدمتو نتونست بگیره رفت کار ازاد اما خداروشکر درامدش خوبه ماشین گرفت خونه هم داشت. دیگه کم کم خداروشکر جلو افتادیم. ولی خب بعدا کارتشو میخریم. الانم مشکل هست ولی خب نه زیاد عزیزم. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
فدات گلم. ببخشید میتونم بپرسم شما مشکلتون مربوط ب چیه؟ البته اگه میتونید بگید گلم

ما وضع ماليمون خيلي خوبه ولي اونا متوسط متوسطن ما تهران هستيم اونا شهرستان واينكه خب نه ماشيني داره نه خونه اي

2790
2778
2791
2779
2792