2777
2789
عنوان

قیمت لب تاب

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست
فقط دست دوم باید از جای شناخته شده ای بخری من از اونجایی ک خریدم خیلی مشتری داشت بعد با یک هفته هم ت ...

ازفروشگاه گرفتی؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اینجوری؟دیجی کالا لبتاب؟

اره

اگر در حد سرچ تو نت و اهنگ و فیلم میخوای و نرم افزار خوصی لازم نداری پردازندش رو حداقلcorei3انتخاب کن، تو دیجی میتونی فی*لتر کنی که قیمت ها رو دقیقتر ببینی.

اگر دانشجو نیستی که بخوای لبتاپ رو با خودت حمل کنی و فقط مخصوص منزل هست هم میتونی سایز بزرگ ورداری که قیمتش کمتر بشه مثلا معمولا برای کارای گرافیکی 17 اینچ ورمیدارن، من 15 اینچ خریدم ولی برای دانشگاه بردن سختمه، سنگینه، دوستام 13 اینچ میارن وزنش خوبه روی میز هم خیلی جا نمیگیره. ولی هر چقدر کوچیکتر میشه قیمتش میره بالاتر.

من اچ پی دارم

میتونی سونی یا سایر مارک های معروف رو چک کنی ولی عموما مارک لنوو کمی قیمتاش پایینتره.

گوگل کن مشخصات انتخاب لبتاپ.....اینجوری دستت میاد به چه نکاتی باید توجه کنی.

مدل ها و مارک های پر فروش هم گوگل کن.

مال من اچ پی  با پردازنده corei5 هست. 15.6 اینچ. کارت گرافیکیش هم یادم نمیاد چی بود. ولی از نکاتی هست که باید دقت کنی موقع خرید.

باتری لبتاپ هم دقت کن که ساعت زیادی شار  ژ نگه داره که مجبور نباشی  شار  ژ ر با خودت حمل کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اره اگر در حد سرچ تو نت و اهنگ و فیلم میخوای و نرم افزار خوصی لازم نداری پردازندش رو حداقلcorei3انت ...

مرسی عزیزم

منم ان شاءلله برای دانشگاه و کلاس نرم افزار اینا لازم دارم بنظرت چی سرچ کنم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

در مورد دست دوم خیلی دقت کن که مورد دار نباشه

مال دوستم نوشابه ریخت روی کیبورد و کار نکرد داد تعمیر بعدم فروختش

یکی دیگه از اطرافیانم صفحش تاریک شد و سوخت ، تعمیرش کرد وقتی یک ساعت روشن میموند داغ میکرد و خاموش میشد اونم فروخت و یکی دیگه خرید.

کلا اجناس دیجیتالی رو بهتره نو بخری، دست دوم ریسکش بالاست عموما یا قدیمی ان یا تعمیری. اکثرا هم باتریشون مثل روز اول کار نمیکنه درست مثل گوشی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
در مورد دست دوم خیلی دقت کن که مورد دار نباشه مال دوستم نوشابه ریخت روی کیبورد و کار نکرد داد تعمیر ...

خب ازکجا بفهمیم کدومش بهتره

خب ازکجا بفهمیم کدومش بهتره

قطعا نو بهتره

دیگه هر چقدر بیشتر پول بدی امکاناتش بالاتره

اگر قراره گرافیک یا معماری بخونی که با نرم افزارای گرافیکی سر و کار داری متمرکز شو روی کارت گرافیکی

اگر قراره مثلا مکانیک بخونی و نرم افزارای سنگینی مثل کتیا و مطلب رو لازم داری پردازنده core i7وردار که بکشه

اگرم از این رشته های معمولی مثل زبان و مدیریت و روانشناسی هست که فقط سرچ تو نت هست یه لبتاپ خونگی معمولی کافیه.

قطعا نو بهتره دیگه هر چقدر بیشتر پول بدی امکاناتش بالاتره اگر قراره گرافیک یا معماری بخونی که با ن ...

منظورم از دست دوم بوز ک بدونیم کدوم بهتره

برای رشته حسابداری

نرام افزار هلو ...

میخام

https://techrato.com/2018/07/29/best-selling-laptops-in-irans-online-market/

عریزم ایناهمش نوهستن ؟

منظورم از دست دوم بوز ک بدونیم کدوم بهتره برای رشته حسابداری نرام افزار هلو ... میخام

راستش تا نخریش معلوم نمیشه مشکل داره یا نه

ریسکیه

طی استفاده مشخص میشه مشکلاتش

گارانتی هم نداره

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/buyer-guide/1271-best-laptops-for-buy-with-price

مرسی دوستم

عریزم ایناهمش نوهستن ؟

اره ولی شاید قیمتاش به روز نباشه

مشخصاتش رو بخون هر کدوم رو پسند کردی مدلش رو دیجی کالا سرج کن قیمت جدید رو ببین

اره ولی شاید قیمتاش به روز نباشه مشخصاتش رو بخون هر کدوم رو پسند کردی مدلش رو دیجی کالا سرج کن قیمت ...

اهان ممنونم💜💙