2777
2789
عنوان

غربالگری جنین

131 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها کسی میدونه اگه همه ازمایشهای غربالگری جنین خوب باشه و مشکلی نباشه بازم موقع تولد ممکنه بیماری چیزی داشته باشه یا نه؟شما موردی ندیدین؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوتا مشکل عزیزم تو غربالگری دیده نمیشه یکی اتیسم هست و یکی بعضی از بیماریهای قلبی 

که اونم اگر زمینه ارثی یا مشکل خاصی نداشته باشید پیش نمیاد 

بد به دلت راه نده 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
وای تو رو خدا این چه فکراییه بارداری خودش سخته با این فکرا خیلی سختتر میشه

اخه من بارداری اولم بود و خیلی بی تجربه بودم تو چهار پنج ماه اول چندین بار ژلوفن مصرف کردم الان خیلی استرس دارم‌.هرچقد به زایمان نزدیک میشم حالم بدتر میشه

دوتا مشکل عزیزم تو غربالگری دیده نمیشه یکی اتیسم هست و یکی بعضی از بیماریهای قلبی  که اونم اگر ...

شما میدونی اگه ژلوفن مصرف کرده باشه چند بار مادر باردار چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد

اخه من بارداری اولم بود و خیلی بی تجربه بودم تو چهار پنج ماه اول چندین بار ژلوفن مصرف کردم الان خیلی ...

میدونم چی میگی

من الان همه اش تو فکر غربالگریم که وقتی میرم همه چی خوب باشه

اما میدونی اینو فهمیدم که بچه دار شدن صفر تا صدش دست خداست

کاری از دستم بر نمیاد پس فکرای بد فقط گذروندن این روزا رو سختتر میکنه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
شما میدونی اگه ژلوفن مصرف کرده باشه چند بار مادر باردار چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد

عزیزم مشکلی پیش نمیاد بخصوص اگر ۵ هفته اول بوده باشه 

مردم قرصای اعصاب و روان و افسردگی میخورن بچشون سالم میشه شما که چند دونه ژلوفن بوده

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

خیالت راحت باشه عزیزم.هیچی نمیشه.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من امروز جواب ازمایش غربالگری دوم رو گرفتم خاستم سکته کنم خداروشکر خوب بود .نی نیت هنوز کوچولو پسر ی ...

معلوم نیس

غربالگری اولو برم می فهمم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...