مونا_۶۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 115 عنوان غربالگری جنین 131 بازدید | 14 پست سلام بچه ها کسی میدونه اگه همه ازمایشهای غربالگری جنین خوب باشه و مشکلی نباشه بازم موقع تولد ممکنه بیماری چیزی داشته باشه یا نه؟شما موردی ندیدین؟ 1398/03/01 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 وای تو رو خدااین چه فکراییهبارداری خودش سخته با این فکرا خیلی سختتر میشه آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
زهرادماوند عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3611 نه عزیزم انقد فکر الکی نکن آدم تا حامله اس همش فکر نگران کننده میکنه
mamidezire عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 4545 دوتا مشکل عزیزم تو غربالگری دیده نمیشه یکی اتیسم هست و یکی بعضی از بیماریهای قلبی که اونم اگر زمینه ارثی یا مشکل خاصی نداشته باشید پیش نمیاد بد به دلت راه نده میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍
مونا_۶۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 115 وای تو رو خدا این چه فکراییه بارداری خودش سخته با این فکرا خیلی سختتر میشه اخه من بارداری اولم بود و خیلی بی تجربه بودم تو چهار پنج ماه اول چندین بار ژلوفن مصرف کردم الان خیلی استرس دارم.هرچقد به زایمان نزدیک میشم حالم بدتر میشه
مونا_۶۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 115 دوتا مشکل عزیزم تو غربالگری دیده نمیشه یکی اتیسم هست و یکی بعضی از بیماریهای قلبی که اونم اگر ... شما میدونی اگه ژلوفن مصرف کرده باشه چند بار مادر باردار چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 اخه من بارداری اولم بود و خیلی بی تجربه بودم تو چهار پنج ماه اول چندین بار ژلوفن مصرف کردم الان خیلی ... میدونم چی میگیمن الان همه اش تو فکر غربالگریم که وقتی میرم همه چی خوب باشهاما میدونی اینو فهمیدم که بچه دار شدن صفر تا صدش دست خداستکاری از دستم بر نمیاد پس فکرای بد فقط گذروندن این روزا رو سختتر میکنه آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
mamidezire عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 4545 شما میدونی اگه ژلوفن مصرف کرده باشه چند بار مادر باردار چه مشکلی ممکنه بوجود بیاد عزیزم مشکلی پیش نمیاد بخصوص اگر ۵ هفته اول بوده باشه مردم قرصای اعصاب و روان و افسردگی میخورن بچشون سالم میشه شما که چند دونه ژلوفن بوده میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍
مادرخانومی۶۹ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 18028 خیالت راحت باشه عزیزم.هیچی نمیشه.😊 #سردار_دلها🇮🇷 به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خانوم_زشتو عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 2221 میدونم چی میگی من الان همه اش تو فکر غربالگریم که وقتی میرم همه چی خوب باشه اما میدونی اینو فهمیدم ... وای تاجواب ازمایش میدن دستم هزاربار میمیرموزنده میشم
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 وای تاجواب ازمایش میدن دستم هزاربار میمیرموزنده میشم آره واقعاخیلی بارداری سخته آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
خانوم_زشتو عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 2221 آره واقعا خیلی بارداری سخته من امروز جواب ازمایش غربالگری دوم رو گرفتم خاستم سکته کنم خداروشکر خوب بود .نی نیت هنوز کوچولو پسر یا دختر؟
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 من امروز جواب ازمایش غربالگری دوم رو گرفتم خاستم سکته کنم خداروشکر خوب بود .نی نیت هنوز کوچولو پسر ی ... معلوم نیسغربالگری اولو برم می فهمم آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...