2777
2789
عنوان

خیلیییی ناراحتم

91 بازدید | 2 پست

من داخل یک اداره دولتی کار میکنم روزی قبول شدم ازمون استخدامی گفتم به هیچ عنوان پارتی بازی نمی کنم ، همین پارتی بازی نکردنم باعث میشد خیلییی ازم شکایت بشه که فلانی چرا ادم اذیت میکنه ولی همیشه روی اصولم بودم که نذارم حق یک ادم بدبختی خورده بشه تا یک ادم پارتی بازی ازم راضی باشه حالا امروز اون همکارایی که فقط پارتی بازی میکردن کار ادم های کل گنده رو زود راه می انداختن حالا از اون همکارا تقدیر شده ولی به من تذکر دادن بد اخلاقی

خیلی کشور عجیبی داریم.

البته از نوع بدش.

یعنی بلایی به سرمون آوردن که فقط باید با حق خوری به جائی رسید.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/