2777
2789
چی بهش بگم خب اصلا نمی‌دونم عجب گیری افتادم

مردي كه زن داره اصلا نبايد با يه خانوم ديگه چت كنه 

اين مرد بدرد نميخوره

بگو زندگيتو كن تو جدا هم بشي من با تو ازدواج نميكنم شرمنده

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  

برات نگرانم داری زندگیتو رو ویرانه های زندگی کسی دیگه میسازی.

همینکه هنوز رسما جدا نشدن و با شما صحبت میکنه خیانته.میتونی به چنین ادمی اعتماد کنی به عنوان مرد زندگی؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه میشه بهش بگو من امیدی به شما نمیدم  معلوم نیست بعد جدایی شما چه اتفاقی بیوفته شاید ا ...

اصلا نمی‌خوام منم تو جدایی سهیم باشم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بهش میگم بخاطر من نباشه خودتون مشکل دارید با هم جدا بشید من اصلا کاری به کار شما ندارم. 

بگو من نمی‌تونم قولی به شما بدم. شما تصمیم به جدایی یا موندن با خانومتون را باید مستقل از من بگیرید. اگر جدا شدید اونوقت می‌تونی شروع کنیم آشنا بشیم.

ولی از من به تو نصیحت! یه همچین آقایی همسر مناسبی برات نخواهد شد.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
بهم میزنم باهاش اصلا جدا هم شد رو من حساب نکنه برو خودش و زندگی خودش ، به من نگفته بود متاهله. 

آره عزیزم

جدا هم بشه آینده خوبی نداری باهاش

اگه به زور اون دخترو گرفته بود مهریه بالا قبول نمیکرد

و بعدا هم تو رو با اون مقایسه میکنه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

بهم میزنم باهاش اصلا جدا هم شد رو من حساب نکنه برو خودش و زندگی خودش ، به من نگفته بود متاهله. 

اره گلم درستش همینه.موقعیت های خوب زندگیتو برای این ادم از دست نده.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیرم همیشه فکر میکردم ادمایی که میان وسط زندگی مردم چجوری هستن. چند روز داری تاپیک میزنی. یکی مثل ت ...

من همین دو سه روزه فهمیدم متاهله از من پنهان کرده بود میخواهم بگم اصلا بهت کاری ندارم دیگه بزار بره یا جدا شه یا زندگی کنه. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

عجب!یعنی نمیدونی باید چیکارکنی؟بکش کناررررر یارو رک داره میگه به خاطر تو دارم زندگیمو میپاشونم چقدر بی رحم شدید 😳😳😳😳😳بلاکش کن بره بابا این یارو تعادل نداره موقعیتای بهتر گیرت میاد

اصلا نمی‌خوام منم تو جدایی سهیم باشم. 

پس کلا باهاش قطع رابطه کن 

شاید یه مدت دیگه رابطه خوبی با خانمش داشته باشا و خوشبخت بشن از کجا معلوم 

انشاالله که شمام ازین بهترش نصیبت بشه 

ول کنین باهاش ازدواج کنه.چنند روز تاپیک بزنه سرمون گرم شه.عنوان تاپیک نامزدم بایکی خوشگلتر از من رفت

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ