2777
2789

پس معلومه به خاطر تو داره بهم میزنه. لطفا از زندگیش برو بیرون. واقعا هنوز سنت کمه و بچه ای

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسره عقد کرده از انتخابش راضی نیست مشکل دارن نمی‌خوام بخاطر من جدا بشن ، می‌خوام بگم اگه خودت میخوای ...

مطمئن باش خیر نخواهی دید از زندگیت

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

عزیزم اگه میشه بهش بگو من امیدی به شما نمیدم 

معلوم نیست بعد جدایی شما چه اتفاقی بیوفته شاید انتخاب من شما نباشی 

بزار اگه وااااقعا قصد جدایی داره بخاطر شما نباشه 

پس معلومه به خاطر تو داره بهم میزنه. لطفا از زندگیش برو بیرون. واقعا هنوز سنت کمه و بچه ای

بهش میگم بخاطر من نباشه خودتون مشکل دارید با هم جدا بشید من اصلا کاری به کار شما ندارم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

معلومه بخاطر شماداره جدا میشه زندگی تو رو خرابهای زندگی یکی دیگه بنا نکن اونا عقدن ممکنه عروسی کنن و واقعا با هم خوشبخت بشن 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
مطمئن باش خیر نخواهی دید از زندگیت

بهم میزنم باهاش اصلا جدا هم شد رو من حساب نکنه برو خودش و زندگی خودش ، به من نگفته بود متاهله. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

عزیرم همیشه فکر میکردم ادمایی که میان وسط زندگی مردم چجوری هستن. چند روز داری تاپیک میزنی. یکی مثل تو. فهمیدی یارو زن داره بازم چسبیدی بهش. بدون آینده بدی داری. چون اگر خانم درستی بودی گوشیت خاموش میکردی و تموم نه اینکه آوار زندگی ی زن دیگه شی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...