2777
2789
عنوان

توروخدا بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 166 پست

دیر گفتی بچه دارم سه تا هم دارم😁 نفسام هم هستن با وجود اینکه خیلی خیلی اذیت میکنن.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزو میکنم کوچولوت ارومتر بشه اشتهاش بهتر بشه و شمام خواب و خوراکت منظم بشه و ارامش پیدا کنی☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

دختر عمه من دوتا بچه اینطوری داره 3 و 5 ساله! 

30 سالشه دیسک کمرش زده بیرون... 

پیرش کردن🤦🏻‍♀️

اما همه مثل هم نیستن، آدم به امید زندس😑

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه همینه

شما دو سال از من بزرگتری من دو تا بچه هم دارم مدام هم اذیتم می کنن ولی خدا رو شکر می کنم 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

وای نگووووو واس من 2تاس

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

سعی کن دومیش نیاری،،بزار حالا حالا بزرگ بشه،،منم دخترم خیلی اذیت میکرد تا زودی باردار شدم دخترم هفت ماهش بود باردار شدم،،الان هم که بزرگ شدن،،خیلی اذیت میکنن و دردسرهای خودشون رو دارن

فقط خدا

با بند بند وجودم میفهمم چی میگی ولی خب شکر خدا یه خنده اش میارزه به تموم دنیا وقتی خدایی نکرده مریض میشن جونمون در میاد که فقط سالم باشن  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
میگم نی نی کروکی کلوکی نیست دقیقشو نمیدونم کدومه؟  اگه اینحوره سشوار براس روشن کن.

وای خدااااا 

منظورت کولیک هستش

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢