2777
2789
عنوان

توروخدا بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 166 پست
اره قبول دارم خدایی بعضیا خیلی خرشانسن اونروز زنگ زدم داداشم میگه خانمم رفته ماساژ رایان خستش کرده ف ...

نه شوهرخواهرشوهر منم مث شوهر تو بود ولی از وقتی بچه دار شدن کلا ازین رو به اون رو شد البته به همت خواهرشوهرجونم

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن
وای خدااااا😂 دلم  عزیزم خدا حفظش کنه واستون ❤ دهه نودیا نوبرن بخدا

مرسی عزیزم🤤🤤

اره گوشیم زنگ میخوره برمیداره فوری میگه مامان زد😑😑😑من خودمو میزنم ک اونو نزنم بعد ب همه میگه مامان زد ن سلامی ن علیکی😒😒

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزییییزدلم امیدوارم زودتر آرامش به زندگیت برگرده اینا حرفای دل من بوده۶سال پیش ،این روزای سخت میگذره تاپیکای اول منوبخونی متوجه میشی تنهانیستی، سعی کن یکم بیخیال شی بچه باگریه هیچیش نمیشه به خودت مسلط باش واز خانواده ها کمک بگیربرات دعا میکنم 🙏

خیر سرم قهرم اومدم تو اتاق با روروکش کوبید درو واکرد تشیف آورد تو الانم داره میخنده

ای جون😍😍منکه میدونم الان دوس داری بغلش کنی و ببوسیش❤😁

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرسی عزیزم🤤🤤 اره گوشیم زنگ میخوره برمیداره فوری میگه مامان زد😑😑😑من خودمو میزنم ک اونو نزنم بعد ...

عزیزم   دختر منم تا باباش میاد میگه مامان منو زد  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
عزیزم     دختر منم تا باباش میاد میگه مامان منو زد    

پسر من ب همممممه میگه😑😁

پسر من ب همممممه میگه😑😁

مظلوم نمایی میکنن..دختر من که دوس داره باباش بخاطرش دعوام کنه..بزرگ بشن خدا میدونه چی میشن  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
مظلوم نمایی میکنن..دختر من که دوس داره باباش بخاطرش دعوام کنه..بزرگ بشن خدا میدونه چی میشن   &n ...

والاع😒😩

خندم میگیره از کار خدا 

دارم از درد میمیرم ۳ روز بیمارستان بستری ام بخاطر عوارض داروهای بارداری اونوقت یکی اینجور بگه زور داره بخدا

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
۳۲

مم ھمسن شمام و ۱۵سالہ منتظرم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

گل گفتی استارتر دختر منم ی هفته س شبا نمیخابه گریه میکنه پدر منو درآورده همش میگم غلط کردم خدایا بچه دار شدم 

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...

فقط من میفهمم چی میگی منم ی پسر دارم عیییینننن تو خیلیییییی سخته میدونی چی سختترش میکنه اینکه شوهرامونم باهامون موافق نیستن و نمیگن واقعا سخته این جور بچه رو نگهداری کردن و حق بهت میدم شوهر منم عین تو فقط قربون صدقه پسرش میره بچه منم همیم الانم ک دارم تایپ میکنم داره گریه میگنه

ببینم ازین یکی جون سالم به در میبرم

وااای نه دیگه اینجوریام نیس 

ببین همه ما مادرا سختی کشیدیم

من دو تا دارم یه پسر سه ساله و یه دختر یک ساله

از اولی بگم برات که تا شش ماه تمام رفلاکس شدید داشت تا یکسالگی تا ۵ صبح بیدار بود و تو بغلم در حال راه رفتن روزا هم خواب نداشت، بعدش درد دندونش شروع شد اونم چه دردی از شش ماه مداوم تا یکسالی از عجایب جهان بود بجون خودم ، هر کاری میکردم براش افاقه نمیکرد منم از خستگی میزدم تو سر و کله خودم همه موهامو میکندم ضعف اعصاب گرفتم ، چند بار افتادم زیر سرم، منم دست تنها کمکی نداشتم ، دیگه از بقیه زحمتاش بگذریم

پا به ماه بودم و پسرم هنوز دو سالش نشده بود نصف شب یهو بیدار میشد با گریه میگفت ماما ب ب یعنی بغل من با دست و پا لرزون بلند میشدم اینو تو خونه یه ساعت راه میبردم تا دوباره بخوابه اینا که گفتم یه طرف دخترم که دنیا اومد تازه فهمیدم بچه داری یعنی چی خخخ

دوتا بچه کوچیک هر دو زبون نفهم با هم گریه میکردن هر دو رو با هم میگرفتم بغل بینم کی دلشون بسوزه ساکت شن بعد یکی یکی کاراشونو انجام بدم دیسک کمر و گردنم هر کدوم سه مهره زده بیرون ، دومی بغلمه اولی رو یه دسته میبرم دسشویی ، دخترم تا صبح رو دستمه بزارمش زمین بیدار میشه راستی اینم سه و چهار صبح میخوابه کوچیکه رو میخوابونم بزرگه بیدارش میکنه عمدا بزرگه که بخوابه کوچیکه با بازی کردناش نمیزاره حتی نمیتونم پسرم ببرم بیرون یه هوایی بخوره نمیتونم دو تا بچه کوچیک یکی دست تو دست یکی بغل، فقط مگه شوهرم باشه با ماشین بریم بیرون و خیلی چیزای دیگه اما شکر بهر حال میگذره دیگه منم ۳۳ سالمه، به نظرم چهار سالگی شون از خیلی جهات بهتر میشن انشالله ❤❤

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍