اگه مثل منین که از سرماخوردگی دارم میمیرم اما بچم نمیزاره حتی ۱۰ دقیقه چشمامو ببندم چشم بستن به درک حتی نمیزاره بشینم توروخدا بچه نیارین بیچارتون میکنه تمام زندگیتون عوض میشه آرزوی یه خرید یه خواب ۲ ساعته یه وعده غذا راحت خوردن اصلا آرزوی همه چیزو به دلتون میزاره بچه . فقط خواهشا الان یه عده مثبت نیان بگن ناشکری نکن و همه اینجورین چون این ناشکری نیست درد دله عقدس گله اس همه بچه هام مثل امثال بچه من نیستن که از صبح تا خود ساعت ۱۰ شب فقط یک ساعت اونم با زور دارو بخوابه که حتی خود دکترام تو کارش بمونن . از بس به بچه های دیگه نگاه کردم و حسرت خوردم مردم نه خواب خوب داره نه غذا میخوره نه آرومو قرار داره بدتر از همه اینا شوهرمه که بهم میگه تو مارو مریض میکنی من به خاطر اینکه دستم رو بچه بلند نشه خودمو میزنم پاهام کبوده صورتم سرخه یه حال از من نمیپرسه فقط میچسبه به پسرش قربون صدقش میره منم گفتم اگه ادعات میشه فقط یه روز یه روز تا ۹ شب نگهش دار میام حالتو میپرسم ساکت شد چیزی نگفت الانم اومدم تو اتاق گفتم نمیخوام ریختتونو ببینم
شوهرخان حتی اجازه نمیده بزارمش دست کسی محکومم به بردگی انگار .
اوه عجب شوهری حتما فکر میکنه زن فقط باید بچه دازی کنه دیگه خودش حق زندگی نداره.باید خواهرشوهر من بجای تو میبود،میدیدی شوهرت چطور بچه داری میکنه از یه مادر بهتر
خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
من یکیو میشنیم با شربت دیفن هیدرامین بزور بچشو میخابوند روز و شب
چقدر یه مادر میتونه ظالم باشه و خودخواه که به بچش هرشب و هرزوز دارو بده ؟؟؟
منکه فک کنم تا حالا کلا ۳ بار اونم بخاطر خودشون چون مریض بودن و بیتابی میکردن دادم .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
به خدا همه اینارو تحمل میکنم اما وجدان لعنتیم قبول نکرد بهش بدم
دمت گرم
این روزا هم میگذره و خوشحال خواهی شد از اینکه بچه ات رو نابود نکردی
درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂 مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسهارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری: شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
با بند بند وجودم درکت میکنم شوهر منم ۲ شب اومد پیش ما خوابید شب سومم بی صدا رفته بود یه اتاق دیگه ال ...
هیچکی به دادمون نمیرسه . هیچکس
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
اوه عجب شوهری حتما فکر میکنه زن فقط باید بچه دازی کنه دیگه خودش حق زندگی نداره.باید خواهرشوهر من بجا ...
اره قبول دارم خدایی بعضیا خیلی خرشانسن اونروز زنگ زدم داداشم میگه خانمم رفته ماساژ رایان خستش کرده فردام میره استخر حالا رایان یا داره میخوره یا خوابه یا پیش خاله و مامان بزرگشه اینم قیافه من اون لحظه😢
میگفت از اولم با هم بازی میکردن منو اذیت نکردن، ایشالا بچه هات بزرگتر بشن خییلی راحت میشی، نسبت به بقیه مادرها
درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂 مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسهارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری: شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
دخترا دختر خالم دو قلوان مادرش همش میرفت کمکش الان ۶ سالشونه میگفت از اولم با هم بازی میکردن منو ...
بچه های من فقط دعوا میکنن
دعوا جیغ داد گریه دعوا دعوا دعوا
فقط خودمووووو خودم
بچه های من فقط دعوا میکنن دعوا جیغ داد گریه دعوا دعوا دعوا فقط خودمووووو خودم
فعلا کوچیکن
کم کم شروع میکنن بازی، بهشون یاد بده مثلا واسه هم توپ پرتاب کنن ...