2821
2789
از عید اینستامو پاک کردم که حواسم کمتر پرت شه .بری فیزیک هم راهکار داده؟

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
عزییییزم .امیدوارم همین امسال قبول شی پرستاری

انشالله دعا کن بتونم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما عزیزم .پرستاری خیلی اسونه قبولیش.حتما قبول میشی

انشالله چون شهر دیگه ام نمیتونم برم ازاد هم بیارم میرم فقط امیدوارم قبول بشم

انشالله که توام خبر قبولیتو بیاری بدی

دوسش ند اشتی؟ ۴سالشو کامل خوندی؟

من همون سال اول قبول شدم اون موقع فقط دانشگاه مهم بود برام نه رشته .ولی الان تازه دارم میفهمم که پزشکی خیلی بهتره از هر لحاظ.البته این نظر منه